Odp: Kawa
extra, tylko co to za kawa ... pomarańczowa
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
extra, tylko co to za kawa ... pomarańczowa
Oj tam, fotka taka byle jaka czy coś...
ale pomysł pierwsza klasa, szczególnie ze później można ja zjesc
[quote=pinkmause]Dobra kawa - dobry pomysł
Projekt jadalnego kubka na kawę Lavazza wenezuelskiego projektanta Luis Enrique Sardi.
Kubek – ciastko ma wewnątrz cukrową powłokę, która zabezpiecza pojemnik przed zamoczeniem. Po wypiciu kawy, kubeczek się zjada. Mniam
[url=http://www.fotosik.pl][img]//images36.fotosik.pl/110/c7344b10175d5423.jpg[/img][/url][/quote]
świetne
chętnie zjadłabym takie ciasteczko
ja się zapchałam kremówkami, a kawa mi wystygła
o, bardzo dobry patent - tylko żeby kubeczek był z kakaowego ciasta to by jeszcze lepiej było
ale mi smaku narobiłaś na te kremówki oj .....
nie tylko Tobie...
już dawno w brzuchu i tyle, czasami tak mnie najdzie ochota i sobie zamówię do domciu...
i Ci przywożą ..... To niezła kawiarnia albo ciastkarnia ....szok
no a jak, gratis do domku, a ciasto czasem jeszcze cieplutkie...
a ja patrze na zegarek a tam 21:10 wiec nawet sklepik osiedlowy - zamkniety
ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło - 1 dzien bez slodyczy - zaliczony
dobrze, że nie mam takich możliwości jak pinkmause, bo by się niebezpiecznie zrobiłao...
o tak, bardzo źle by się skończyło dla mojego postanowienia trzymania diety na razie tylko postanowienia, ale kroczkami i do przodu
Ja już po jednej kawie...druga na imieninach....
a ja dopiero 1, a ie mam nawet czasu biegać za 2, a taksię znowu brzydko robi na świecie
ja wogóle dzisiaj nie piłam kawy i nawet się dobrze czuję ale że mam wolne z pracy to wykorzystalam przedpołudnie na długi spacer
A mi głowa pęka....
ciśnienie masz niskie
ja już 3 filiżaneczki wypiałam, a wieczorkiem jeszcze jedna pójdzie... ale filiżanki to małe kawki
a ja druga własnie kończę, więcej nie piję - bo mam w nocy skórcze nóg , pomimo iź biorę jakies tabletki
[quote=a.filipowska]ja już 3 filiżaneczki wypiałam, a wieczorkiem jeszcze jedna pójdzie... ale filiżanki to małe kawki [/quote]
i najlepsze; ja też tylko z filiżaneczek piję i właśnie pora na następną
dostałam fajny komplet na ślub takiej eleganckiej filiżanki ale jakoś nie lubie z niego pić mogę go komuś oddać
oddać - a co na wymianę by Cię interesowało?
Ja na ślub dostałam dwa takie pozłacane komplety filiżanek.....jeden sprezentowałam teściowej a drugi stoi ....jako dekoracja...
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 … 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź