Odp: torebka - duża/pojemna czy mała/skromna?
A mam kilka takich na strychu z ubraniami po dziecku. Są bardzo pojemne. Szalik ma fajny i popkę też.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A mam kilka takich na strychu z ubraniami po dziecku. Są bardzo pojemne. Szalik ma fajny i popkę też.
krateczka też modna!
I bardzo przeze mnie lubiana....
[quote=emilia_s292]A może taka torba?
[url=http://www.fotosik.pl][img]//images42.fotosik.pl/135/8dbc362843bb7f09.jpg[/img][/url][/quote]
Mi sie taka torba to z ruskimi kojarzy bo u nas na targ często przyjezdzają
haha świetna... Pani chyba idzie handlować na bazar
Pewnie tak
Jedno jest pewne - na pewno nie na bal...
Może było jej gorąco i schowała tam swój płaszcz długi...
Pół szafy zabrała ze sobą
E tam niesie jakieś dary może, albo zakupy...
[quote=Beata]Pół szafy zabrała ze sobą[/quote]
może się dziewczyna przeprowadza
A może przemyca jakieś procenty, kto wie...
[quote=Beata][quote=emilia_s292]A może taka torba?
[url=http://www.fotosik.pl][img]//images42.fotosik.pl/135/8dbc362843bb7f09.jpg[/img][/url][/quote]
Mi sie taka torba to z ruskimi kojarzy bo u nas na targ często przyjezdzają [/quote]
też mi się tak skojarzyła
A te tatułaże to normalnie odleciała dziewczyna juz z tej planety
A ja ich nawet nie zauważyłam, ha ha ha. To ona na pewno tam procenty trzyma...
Oczy sine to napewno....
Chanel Diamond Forever Classic Bag zepchnęła Hermes Birkin z tronu i z ceną dolarową prawie podwójnie wyższą, pozostawiła ją w tyle. Ta przebogata torebka wykonana ze skóry krokodyla, posiada 18-karatowe logo Chanel z białego złota, jest “przesłodzona” 334 diamentami (3,6 karaty) a jej paski naramienne łącznie z hardware uszlachetnione są białym złotem.
Ta najdroższa na świecie torebka kosztuje 261.000 $, (ca. 185.106 €). Na świecie jest tylko 13 egzemplarzy, o które mogą konkurować małżonki miliarderów.
Dla mnie ta torebka nie jest czymś szczególnym, ale trzeba przyznać, że jest ona dziełem sztuki, a te powinno się podziwiać, a nie nosić.
[url=http://www.fotosik.pl][img]//images41.fotosik.pl/219/5f30f56bc92c729c.jpg[/img][/url]
bez komentarza, a ja myślałam, że moja skórzana torba za 240zł był DROGA, tak że nosiłam się z zamiarem jej kupna tydzień
a mi sie ta torebka nie podoba - jeszcze kolor taki ... nie przyciągający uwagi łeeeeee wolę moją za 50zł
Bo ona naprawdę nic w sobie takiego nie ma z wyglądu oczywiście...
łeee, nic ciekawego, tak na prawdę to w ogóle mi się nie podoba. Ja teraz poluję na torbę dużą, fioletową, zamykaną jak portmonetka, ale żeby jeszcze z jakimś "dodatkiem" była, nie w sensie, że z wkładem , ale nie taka gładka i prosta... ech, zawsze coś sobie wymyślę...
Nic ciekawego z tej torebki....w lumpeksie widziałam podobne...
[quote=emilia_s292]Nic ciekawego z tej torebki....w lumpeksie widziałam podobne...[/quote]
myślę, że to nie chodzi o to jak wygląda tylko z czego jest zrobiona...
stąd jest cena, ale nad wyglądem mogli popracować...
torba jak torba pojemna
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 … 14 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź