Odp: Ulubiony deser
Do nabycia w Kauflandzie. Lody na patyku Maxx
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wpiszę na listę zakupów żeby nie zapomnieć
Dobra, to skoro ja Tobie zdradziłam taki słodki sekret, musisz mi się odwdzięczyć tym samym i polecić jakąś łakoć wartą spróbowania
Hm, tylko że ja mało co lubię sklepowego, ale nie potrafię przejść obojętnie obok tiramisu Uwielbiam w każdej postaci
Ostatnio to są słodkości na bazie mleka kokosowego. Takie zimne, prosto z lodówki i koniecznie gęste można spokojnie ubić jak śmietanę i mieć super dodatek do deseru.
no kiedy jak kiedy, ale latem to deserów nam chyba nie powinno brakować ja uwielbiam każdy, który ma w sobie owoce, a zwłaszcza maliny - po prostu je ubóstwiam. Do pracy nawet przygotowuje sobie takie proste i szybkie deserki na bazie jogurtu, płatków i owoców - podrzucam link z fajnymi FIT letnimi propozycjami
ja dałabym się pokroić za szarlotkę na ciepło z lodami i tiramisu.
Dla mnie absolutnym mistrzostwem są wszelkie rodzaju lody Choć lubię dosłownie wszystkie, to najbardziej się ciesze na te z wanilią
Serniki uwielbiam i lody.
Ja też stawiam na lody W sumie nie kombinuje duzo ze smakami najczesciej wybieram smietankowe. Ale za to jesli chodzi o sosy i polewy do lodów to tu sie zaczyna prawdziwa uczta ;D zawsze sporo kombinuje z roznymi smakami
A może warto poszukać informacji w Internecie? Moim zdaniem to jest prawdziwa kopalnia wiedzy
ja uwielbiam sernik z brzoskwiniami, szarlotkę na ciepło, kremówkę i tiramisu.
Teraz to ja bym zjadła pucharek owoców zalany serkiem homogenizowanym. Mniam!
Ulubiony deser to temat rzeka Ja mogę się żywić samymi deserami Moje ulubione to desery z galaretki z owocami i dodatkami, lody z owocami i bitą śmietaną, kisiel na różne sposoby desery budyniowe, panna cotta, creme brulee... ach narobiłam sobie smaka
Dziś po powrocie z pracy przygotuję ten wyśmienity deser bo nabrałam wielkiej ochoty na coś pysznego
[img]https://www.panitereska.pl/wp-content/uploads/2016/12/creme-brulee-3-300x300.jpg[/img]
ale bym takie jadła!! A potem bym żałowała że tyle kalorii wprowadziłam do organizmu.
Szarlotka mojej Mamy
O, szarlotka to moje ulubione ciasto.
o tak, zwłaszcza na ciepło. Nic się nie może jej równać.
zdecydowanie moim ulubionym deserem jest tiramisu przepyszne ciasto
sernik na zimno - pyszne są te galaretki:)
Truskawki z bitą śmietaną i kawałkami czekolady!
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź