Temat: Różowa kurtka - hot or not?
Hejka, co myślicie o różowej kurteczce na wiosnę? Kolor jak dla mnie bardzo przyjemny i podoba mi się ten ściągacz z falbanką u dołu
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hejka, co myślicie o różowej kurteczce na wiosnę? Kolor jak dla mnie bardzo przyjemny i podoba mi się ten ściągacz z falbanką u dołu
to nie do końca mój kolor ale generalnie hot. Brałabym w jakimś granacie np.
Jest ładna, ale kolor nie bardzo... Pasuje mi raczej do nastolatek, a nie do dorosłych kobiet.
Cukierkowa dość ale hot
W sumie szukałam teraz czegoś podobnego. Są też inne kolory? Możesz podać namiar?
nnych kolorów nie widziałam w tym sklepie ale może gdzie indziej znajdziesz. . Do połowy czerwca mają tam 10% rabatu
A możesz podać jakiś link? Nie umiem tej kurteczki znaleźć
Kurtka jest teraz przeceniona o 30%
Nie podoba mi sie ani kolor ani cała reszta,nie w moim guście.
Szczerze mówiąc nie nieszczególnie mi się ta kurtka podoba, raczej by nie zwróciła mojej uwagi
Dzięki wielkie. Cena nie najniższa ale sobie to jeszcze przemyślę ![]()
trochę dla mnie za jasna;( ale ogólnie hot
Piękna ![]()
No taka trochę nie z moim stylu. Ja wolę raczej w stonowanych i klasycznych kolorach. Ale oczywiście wszystko jest kwestią indywidualnego gustu i nie powinno się sugerować zdaniem innych, bo najważniejsze by czuć się dobrze we własnej skórze ![]()
Moim zdaniem not
A rozglądacie się już za zimowymi kurtkami? Ja tak z ciekawości juz zerkam sobie - ] co w tym roku będzie modne. W tamtym roku miałam płaszcz, więc w tym roku chce postawić na jakaś kurtke. Mysle tez o jakims kożuszku. Co sądzicie - kożuszki są jeszcze modne? A Wy macie już kurtki na zimę? Jeśli tak to jakie? Pochwalcie się! Wrzucajcie fotki! ![]()
Różowy jest dobry dla nastolatek, ja od dawna już nie noszę ubrań w takim kolorze...
Ja mając prawie 40lat na karku potrafię ubrać się na różowo i mi to nie przeszkadza. Ostatnio kupiłam sobie właśnie w takim kolorze kurtkę. Bardzo fajnie się ją nosi, jest wygodna i miękka.
Hmmm, dla mnie to zbyt krzykliwie jednak wygląda - taki róż na dojrzałej pani ![]()
Zależy oczywiście jaki to róż....czy rażący po oczach czy raczej pastelowy
Taki róż jest np.delikatny na mój gust i jest ok.
Ja lubię pudrowy róż, taki bardziej nude
Fuksjowe kolory są super!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź