Odp: Gdzie kupujecie ubrania?
Ja ostatnio robię często zakupy w H&M. Mam tam spore zniżki.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja ostatnio robię często zakupy w H&M. Mam tam spore zniżki.
Oczywiście przez Internet, mój ostatni zakup to dwie, nigdzie w sklepach nie mogłam znaleźć dobrego kroju do mojej sylwetki, no i większych rozmiarów, bo te szybko schodzą
Najczęściej ubrania zamawiam przez Internet. Tam mam ich największy wybór, w dodatku w atrakcyjnych cenach. Jeśli szukacie ubrań, które doskonale nadadzą się do pracy i na biznesowe spotkania, to koniecznie sprawdźcie te: Ja tam zawsze znajdę zestaw idealny. Lubię tę stronę.
Ostatnio zamawiałam sobie nowy zegarek. Zdecydowałam się na kupno zegarka. Od dawna polowałam na jeden z zegarków ponieważ bardzo podoba mi się ich prosta forma.
Czyli prosty , elegancki i srebrny zegarek.
Ostatnio edytowany przez Marylka20 (2017-05-04 09:37:53)
Ja ubrania kupuję przez internet, chociaż ostatnio nawet zaczęłam zastanawiać się nad kupnem najnowszego modelu.
Szperanie w Internecie w poszukiwaniu nowych fajnych okazji to bardzo ciekawe zajęcie... Ostatnio w ten sposób wyszperałam sklep i ciekawe rzeczy od polskiego producenta Podobają mi się bardzo bluzy i kardigany.
W zasadzie ja ubrania kupuję w wielu miejscach. Nie mam jednego ulubionego sklepu.
Ja bardzo dużo sama sobie i bliskim szyję ,to moje hobby po prostu. Kilka lat temu zainwestowałam w dobra maszynę do szycia.Teraz łączę przyjemne z pożytecznym
W galeriach, czasem w małych sklepach jak coś mi się spodoba...
Ja też kupuje wszędzie tam, gdzie coś mi w oko wpadnie, nie przywiązuje sie do miejsc i marek
Do tej pory często zdarzało mi się, że w trakcie przeglądania serwisów ogłoszeniowych trafiłam na interesujące oferty i gdy chciałam z nich skorzystać okazywało się, że oferta jest już nieaktualna. To narzędzie ma rozwiazać ten problem, dzięki wysyłaniu powiadomień od razu po publikacji ogłoszenia. Co o tym sądzicie? Wydaje mi się, żę to bardzo przydatne narzędzie i może się świetnie sprawdzić, szczególnie w przypadku prawdziwych łowców okazji.
Ostatnio na wyprzedaży kupiłam świetny komin z wełny w moim ulubionym kolorze - za całe 5 zł:)
Super! Takie promocje najbardziej lubię!
Ooo a gdzie udało Ci się go kupić? Ja w Zarze trafiłam raz na podobną okazję.
cóż świetne rzeczy można tutaj kupić, jakościowo nie odstają od markowych ubrań a cena jaka jest każdy widzi. Poza tym wydają mi się ogromnie kobiecie i wygodne. Ostatnio mieli promocje 50% , także okazje są bardzo ciekawe.
[quote=katina]Ostatnio na wyprzedaży kupiłam świetny komin z wełny w moim ulubionym kolorze - za całe 5 zł:)[/quote]
oooo, proszę, też szukam komina, ale jeszcze nie "wpadłam" na swój
Ja bardzo lubię Cropp
Miałam kilka koszulek z croppa i niestety mi się rozciągnęły bardzo na dole, nie wszystkie,a le większość. Trzeba patrzeć na składy ubrań, to najlepsa metoda,a by trafić na dobra jakość. Ja często też kupuje w sieci, ale bardziej sukienki własnie, bo szybciej jakoś mi to idzie i jest o wiele większy wybór.
Ja kupuję zazwyczaj w sieciówkach, szczególnie na wyprzedażach. Moje ulubione są Mango. Lubcie ten sklep?
Coraz częściej i chętniej odwiedzam C&A, bo znajduję tam rzeczy pasujące do mojego stylu i mają kapitalne promocje, a za nietrafiony towar zwracają kasę.
A czy ktos z was robił zakupy ? Znalazłam u nich kilka fajnych ubrań jak np denimową kurteczkę i fajne spodnie i chciałabym się dowiedzieć jak jakość tych ubrań? W ogóle jak robicie zakupy to częściej online czy offline?
Ja tej zimy kupiłam piękny sweter dużo taniej niż u nas w sklepie. Teraz zaglądam tam od czasu do czasu bo trafiają się fajne modne ciuszki.
Szczerze mogę polecić tę stronkę. Jest to sklep z rękodziełem. Można kupić niepowtarzalne ubrania no i ceny są przystępne. Mam już kilka ciuchów i jestem bardzo zadowolona. Warto sprawdzić
ja już kilka ubrań zamówiłam sobie w sklepie Quiosque, mają bardzo ładne, modne no i dobre gatunkowo ubrania. Zamówiłam tam niedawno ładną marynareczke
Ze stacjonarnych najbardziej lubię new yorkera. osatnio z internetowych upodobałam sobie kiedyś kupiłam zimową kurtkę za dosłownie grosze i jakoś ostatnio weszłam znowu i upolowałam śliczne kalosze w różyczki, w sam raz na tę deszczową majową pogodę!
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 10 11 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź