Odp: Kosmetyki które polecam :)
Polecam matujący krem DD z Ladycode (by Bell) produkowany dla Biedronki. Nie miałam jeszcze podkładu, który utrzymywałby się calutki dzień, a ten to robi
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 16 17 18 19 20 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Polecam matujący krem DD z Ladycode (by Bell) produkowany dla Biedronki. Nie miałam jeszcze podkładu, który utrzymywałby się calutki dzień, a ten to robi
Od siebie mogę podrzucić Wam sklep są tam różnego rodzaju kosmetyki kremy, zapachy, makijaże. Od czasu do czasu decyduję się u nich coś kupić, albo tylko przewertować ofertę
Wiele kosmetyków z Yoskin jest w mojej kosmetyczce i na półce z kremami. Jedna z najlepszych serii Dax'a. Najbardziej sobie w nich cenię to, że kosmetyki mają w dużej mierze dedykowane kobietą w określinym wieku. Ich kremy są od 30+ aż do 70+. Ale mają też takie które nadają się błodej skóry nawet nastolatek jak np płyny miceralne.
Ja polecam kosmetyki z forever-young.pl
Polecam Biodermic, używam kremów do twarzy i dekoltu i są świetne:)
Dziewczyny, a wiecie dlaczego są kremy na dzień i na noc? To taka ciekawostka [url]http://101porad.pl/krem-na-dzien-i-krem-na-noc-dlaczego-potrzebujemy-roznych-preparatow-do-pielegnacji-twarzy[/url] Mnie zainteresowała
Ziaja - najlepsze kosmetyki z tańszej półki!
Z całego serca mogę polecić błyszczyk Sensique z serii Color
Szampon Bioderma Nodé Nodé
Hej Jeśli są wśród nas jakieś osoby chorujące na cukrzycę to polecam wam Diabetegen. Super zmiękcza i usuwa zrogowacenia A może któraś z was też go używała
to ja polecę polskie kosmetyki Soufre, dostepne w sieci są dobrze dopracowane, 3 serie- oliwkowa, miodowa, siarkowa. ładnie pachną, nawilżają skóre ,a siarkowa kasuje pryszcze:)
Ja polecam pomadkę Velvet Matte od Golden Rose, razem z tą nową stoją u mnie na pierwszym miejscu, jeśli chodzi o makijaż ust.
Ja uwielbiam kremy bb od Ziai!
Peeling cukrowy Bielendy z serii Twoja pielęgnacja, bardzo go lubię, bo nie wysusza skóry, złuszcza to co ma złuszczać, po użyciu skóra jest nawilżona i gładka. Poza tym fajnie pachnie.
Peelingi cukrowe moich marzeń ma Eris, ale ceny powyżej 60 zł powalają z nóg...
[quote=Ariana26]Peeling cukrowy Bielendy z serii Twoja pielęgnacja, bardzo go lubię, bo nie wysusza skóry, złuszcza to co ma złuszczać, po użyciu skóra jest nawilżona i gładka. Poza tym fajnie pachnie.[/quote]
oj z bielendy ubóstwiam pianke brazujaca Magic bronze- daje ladny efekt opalonej skory i nie robi plam, smug..
Polecam pomadkę w płynie Bell Mat. Kosztuje tylko 8.99 zł a jest świetna! Na ustach pozostaje kilka godzin, nie odbija się na szklankach, bardzo dobrze kryje, nic się nie rozmazuje.
Krem do rąk i serum do rąk z evree, ogólnie firma bardzo fajnie wyskoczyła z nowymi produktami, które są godne uwagi
Krem z evree polecam i ja. Mój chłopak miał bardzo suchą skórę rąk i zastanawiałam się jaki krem mu kupić. On chciał garnier ale że akurat miałam kiepski balsam z garniera mój wybór padł na evree choć nie znałam marki i dobrze zrobiłam bo się sprawdził.
Ja jeszcze nigdy nic nie miałam z firmy Evree, ale podobno te kosmetyki są także wegańskie.
Mogę polecić, bo teraz używam esencję multiwitaminową od Bielendy, stosuję ją jako tonik po oczyszczeniu cery. Dobrze nawilża skórę, eliminuje uczucie ściągnięcia, ma w składzie esencję drożdżową, witaminy oraz kwas hialuronowy.
Ja polecam kosmetyki firmy ingrid są świetne , uwielbiam bazę wygładzająco matującą z Ingrid jest rewelacyjna idealnie się wchłania i skóra jest fajnie przygotowana pod podkład. Wypatrzyłam ostatnio nawet bardzo duże zniżki w gazetce zerknijcie może znajdziecie tam swój kosmetyk , ja znalazłam swoją bazę w świetnej cenie
Tonik hypoalergiczny od Dermedic, jest najlepszy!
ślubowałam wierność kosmetykom ziaja póki co świetnie się sprawują się nie zanosi się na rozłąkę w najbliższym czasie. kosmetyki w ostatnim czasie zaczęłam kupować przez sieć w aptece
Ziaja i Marion to dwie bardzo dobre a za razem tanie marki.
Strony Poprzednia 1 … 16 17 18 19 20 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź