Temat: czy jest coś czego się boicie?
boicie się pająków, a może myszy? macie takiego swojego "stracha"? ja np. nie zasnę jeśli w pokoju jest ćma a wy?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
boicie się pająków, a może myszy? macie takiego swojego "stracha"? ja np. nie zasnę jeśli w pokoju jest ćma a wy?
wysokości i wody
Jest tego troszkę:
- duchy, wapmiry tudzież inne zjawy - wszystko jedo gdzie i jak, opowiadania, filmy, sny, brrrrrrr,
- stare, duże zegary,
- pająki (nawet te malutkie, a te bydlęta - to zawał murowany)
wysokości , horory
wampirów już przestałam się bać, a nawet zaczęłam je lubić
wszystko zależy od tego jak są przedstawiane, a ostatnio trudno ich nie polubić
Ja boję się szczurów, myszy, pająków.
Ja pająków i zdrady. Śmierci rodziców i mojego psa. mam lekki lęk wysokości. I boję się alkoholu.
Ja boję się gryzoni i dzikich zwierząt.
Najbardziej boję się samotności i bycia nikomu niepotrzebną...
To też. Ale pająków również się boję.
Każdy się czegoś boi, ja się boje wielu rzeczy np wody (a konkretnie utonięcia)
Ja się boję pająków, szczurów, węży...
Ja się boję psów.
Ja się boję latać samolotami. Ale dla takiej wyprawy [url]http://www.pazola.com/19-nieprawdopodobne-galapagos,wyjazdy[/url] to chyba zwalczę swój strach.
Ja na szczęście nie. Najbardziej boję się chyba samotności, śmierci i wody.
z tych rzeczy które wymieniłaś to podzielam śmierć i samotność. No i pająki, ble!!!
Ja zaczęłam się bać problemów ze zdrowiem. Chyba wreszcie mogę powiedzieć, że jestem dorosła, bo do tej pory wykazywałam raczej beztroskę w tych kwestiach. Teraz widzę ile to kosztuje i jak bardzo potrafią ograniczać pogłębiające się problemy ze zdrowiem. Dopóki nic mi nie dolegało chyba nie potrafiłam sobie wyobrazić, jak to jest.
Tak, bo to niesamodzielność, jest się zdanym na czyjąś pomoc i łaskę lub niełaskę...
Boję się pająków, wody i silnego wiatru;p
Samotności. Takiej, w której nic się nie chce, i nic już nie cieszy.
Ja się boję... przedziwnych pomysłów mojego szefa na usprawnienie działania firmy. Kończy się to zawsze tak, że mamy 30% więcej pracy
[quote=Konczita]Ja się boję... przedziwnych pomysłów mojego szefa na usprawnienie działania firmy. Kończy się to zawsze tak, że mamy 30% więcej pracy [/quote]
Póki nie wprowadza Wam [url=https://www.autoid.pl/produkty/automatyczna-identyfikacja-osob/282-elektroniczna-ksiega-wejsc-wyjsc]takich usprawnień[/url], to jeszcze wszystko jest w normie
ja najbardziej na świecie to boję się trzech rzeczy - pająków, samotności i śmierci. A z resztą jakoś sobie radzę.
[quote=Isia]Tak, bo to niesamodzielność, jest się zdanym na czyjąś pomoc i łaskę lub niełaskę...[/quote]
Dokładnie. Taka nieporadność i strach przed czymś, co zależy nie od nas, ale o czyjejś dobrej woli.
Ostatnio boję się, że w moim życiu już nic się nie zmieni na lepsze...
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź