Owszem. Sklep stacjonarny jest świetnym rozwiązaniem, gdy ma się szansę do niego dotrzeć Jest z nimi też taki problem, ze zwykle wszyscy mają to samo. A same sklepy z gospodarstwem domowym są otwarte do 18-stej. Dla mnie za krótko, bo właśnie wtedy dopiero kończę pracę. Kupowanie akcesoriów kuchennych w hipermarkecie to jeszcze gorszy pomysł bo produkty zwykle są pospolite. Znalezienie więc czegoś co nadawałoby się na prezent z okazji 50-tych urodzin mamy i co byłoby na tyle wyjątkowe, że by ją zachwyciło- nierealne.
W przypadku sklepu Tarkaimiarka wiem, ze robią sami zdjęcia. Nie retuszują, nie poprawiają kolorów. Sami testują produkty. Jeśli coś jest źle wykonane- oddają do dostawcy i nie chcą nawet mieć tego w swoim sklepie. Tak przeczytałam o nich w jakimś artykule. Może i sponsorowanym, może sami go napisali, ale po co mieliby kłamać.
Pakują też na prezent, więc dla mnie to jest alternatywa do wyszukania szybko prezentu i wysłania bezpośrednio do mamy (bo sama jej zawieźć nie mogę- mieszka daleko
Na pewno sklepy internetowe są lepsze niż aukcje na znanym portalu. Tam są buble... a wystawiający aukcje zwykle anonimowy. Sklep internetowy ma zwykle siedzibę, stan magazynowy, zasoby.
Jak dla mnie same plusy