Temat: nauka makijażu i analiza kolorystyczna
hej znacie jakieś miejsca godne polecenia związane właśnie z lekcjami makijażu czy porad stylisty itp. ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
hej znacie jakieś miejsca godne polecenia związane właśnie z lekcjami makijażu czy porad stylisty itp. ?
Osobiście korzystam z tej książki [url]http://merlin.pl/Makijaz-bez-tajemnic_Rae-Morris/browse/product/1,1013484.html?gclid=COjngefmlL4CFWTlwgodrK0A6Q[/url]
polecam:)
a są tam tylko rady czy przykładowe makijaże również?
Ksiązki wizażystów mają to do siebie że jest dużo przykladów zdjęć modelek , gwiazd filmowych, a brakuje takich makijaży na codzień, ja dużo przykładów biorę z kobiecych czasopism
Osobiście najczęściej korzystam z informacji zawartych w internecie lub gazetach o modzie i urodzie.
ja raczej wchodzę na różne strony w internecie
dzięki kochane
Ja wzoruję się na gwiazdach o typie urody podobnym do mnie, więc takim źródłem wiedzy są np. filmy czy portale plotkarskie, gdzie można sporo podejrzeć jak się malować
Jeśli chodzi o analizę kolorystyczną to polecam baardzo obszerny poradnik - . Wszystko opisane krok po kroku, jeśli ktoś to przeczyta to nie będzie miał już problemów z przeprowadzeniem odpowiedniej analizy. Szczerze polecam
Nauka robienia makijażu 1936 Taka ciekawostka ;p
Jeśli chodzi o analizę kolorystyczną to polecam baardzo obszerny poradnik - Wszystko opisane krok po kroku, jeśli ktoś to przeczyta to nie będzie miał już problemów z przeprowadzeniem odpowiedniej analizy. Szczerze polecam
świetna strona polecam
znalazłam analizę online za 120 zł co wy na to ?
Trochę drogo jak na samą analizę...
[quote=kroppelka1]Trochę drogo jak na samą analizę...[/quote]
Zdecydowanie, za 80 mozna juz cos na prawdę dobrego znalezc
dziewczyny poradźcie mi, bo prowadze kursy i szkolenia z makijażu, ogólnie poza tym jestem makijażysztką i zastanawiam się czy ulec mojemu chłopakowi i zacząć tworzyć dla profesjonalnych makijażystek - taka promocja dla mnie, ale nie wiem czy to ma sens
Ja po prostu przeglądam blogi, jakieś filmy na youtube. Często też czytam nt. najnowszych trendów w makijażu, np. . Podoba mi się szczególnie ten fiolet na powiekach
Ostatnio edytowany przez Ewka_ (2017-02-23 18:46:04)
Jestem w trakcie studium i jestem mega zadowolona . Polecam wam kierunek wizaż i stylizacja . Wspaniali i profesjonalni wykładowcy , świetna atmosfera . Teraz trwa nabór na roczne studium wizażu i stylizacji
Powiem Wam szczerze, że moim zdaniem takie lekcje, na których poznaje się tajniki makijażu to na pewno świetna opcja. Nie mniej jednak m nie osobiście bardzo kusi także taka opcja jak stylizacja rzęs szkolenia. Z takiej opcji można skorzystać, przy czym warto podkreślić fakt, że firma ta produkuje rzęsy wysokiej jakości, które prezentują się nie tylko niezwykle naturalnie, ale przede wszystkim pięknie podkreślają one spojrzenie.
A czy orientujecie sie czy gdzieś w Warszawie jest takie miejsce gdzie sie można troche podszkolić jak sobie samemu zrobić fajny makijaż? Czyli coś nie typowo dla stylistek i makijażystek, tylko dla zwykłych dziewczyn, które chcą lepiej wyglądać?
Ja uczyłam się z książką Bobbby Brown, znanej makijażystki z USA:)
W necie są fajne filmiki o tym. Można się dużo dowiedzieć.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź