Temat: Pyszne torty w bajkowych wzorach
Znam cukiernika co przepyszne torty i ciasta robi na zamówienie ,a zbliżają się święta
Ostatnio edytowany przez dorota04 (2015-12-02 14:34:22)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Znam cukiernika co przepyszne torty i ciasta robi na zamówienie ,a zbliżają się święta
Ostatnio edytowany przez dorota04 (2015-12-02 14:34:22)
Na urodziny siostrzenicy muszę się rozejrzeć za fajnym tortem, najlepiej z postacią Minionka, bo jest ich fanką:)
dorota04 zamówiłam właśnie taki tort w kształcie lalki dla mojej córci
Moja córka niedługo ma urodziny i postanowiłam jej kupić typowo dziecięcy tort. Córka jest ogromna fanka Hello Kitty i chciałabym, żeby ten tort miał właśnie taki motyw. W cukierni widziałam dwa takie torty, który znacznie się od siebie różnią. Obydwa są przepiękne i nie potrafię sama zdecydować się na konkretny tort. Mogłybyście spojrzeć na nie i napisać jaki bardziej Wam się podoba? Bardzo by mi to pomogło.
Tort brzoskwiniowy apetycznie wygląda
Można stworzyć, ale to nie jest takie proste, akurat mieliśmy okazję zamawiać na urodziny dzieci i tort zrobił na nas ogromne wrażenie, wiem, że to robią ludzie, ale prawda jest taka, że nigdy byśmy sami takiego cuda nie stworzyli. Mezzanine dobrze napisała i mówić możecie co chcecie, ale jak jest możliwość zamówienia to dlaczego z tego nie skorzystać?
Moja sąsiadka robi torty na zamówienie, naprawdę ma talent! Odkryła taką pasję na emeryturze
Teraz można kupić gotowe figurki i szablony z lukru, tylko sam tort do nich się robi
Ale tort z cukierni jest zawsze estetyczniej wykonany, niż taki domowy, gdzie coś może się nie udać bo brakuje nam doświadczenia.
Są już do kupienia gotowe ozdoby na tort, także jadalne więc co to za sztuka zrobić taki tort samemu?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź