Odp: ceny perfum
mniejsza o ceny, sklep nieznany i podobny graficznie do e-zapachy, gdzie właściciel naciągnął tysiące ludzi na pieniądze i zniknął
tak to już jest ze sklepami z najniższą ceną na porównywarkach, a nie sprawdzonych
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
mniejsza o ceny, sklep nieznany i podobny graficznie do e-zapachy, gdzie właściciel naciągnął tysiące ludzi na pieniądze i zniknął
tak to już jest ze sklepami z najniższą ceną na porównywarkach, a nie sprawdzonych
zostają nam konkursy i może wygramy co nie co!
Marzenie ściętej głowy, wygrać czy dostać perfumy to niemal niemożliwość.
czemu?
Mi ostanio wychodzi to mało, ale wychodzi ;p no moze niekoneicznie idealne ale cóż zawsze to cos
ja kosmetyki natomiast wygrałam na rossnecie miss sporty
Gratulacje!!
dzięki! zawsze to coś , , tym bardziej że mam dorastające kobitki w domu które też potrzebują błyszczyka i innych rzeczy
super! Gratuluję, ja ostatnio na rossnecie nic nie wygrałam, ale już przynajmniej wiem dlaczego
kosmetyki trafiły w dobre ręce!
Ja tamwygrałam tylko 1 raz, dawno temu. I tyle...
ja ani razu
to spróbujcie dziewczyny tam są także konkursy pisemne , teraz coś o wigilii trzeba napisać
[quote=justyna]super! Gratuluję, ja ostatnio na rossnecie nic nie wygrałam, ale już przynajmniej wiem dlaczego
kosmetyki trafiły w dobre ręce![/quote]
dzięki! fajnie jak dziewczyny gratulują! ja też sie cieszę jak wy wygrywacie! pozdrawiam! szczerze!
[quote=biedroneczka4]to spróbujcie dziewczyny tam są także konkursy pisemne , teraz coś o wigilii trzeba napisać[/quote]
ja dno w opisówkach tylko w foto całkiem, całkiem
Ale tam jaksą foto to i głosowanie (sic!)
Ja najbardziej lubię opisówki, ale cóż się dziwić z wykształcenia jestem geofizykiem
no ja foto bo psycholog z wykształcenia
To obie mamy fascynacje pokrewne wykształceniu ha, ha, ha
a ja lubie różne, zależy od tego co trzeba opisać lub sfotografować
no, ale ja medyk
także moje pytanie brzmi "na kiedy?" zamiast "co?"
bo TEORETYCZNIE zrobię i nauczę się wszystkiego tylko kwestia terminu
a ja przyszły pedagog dorosłych
moje pytanie brzmiałoby 'naprawdę muszę?' dopiero potem 'co? i kiedy?'
Moje pytanie zawsze rozpoczyna się od "kiedy?"
moje; "po co?"
[quote=malenka84]moje; "po co?" [/quote]
o tym pytaniu też zapomniałam
albo: a nie może ktoś inny? :D:D
Na luksus tego ostatniego, nie mogę sobie pozwolić...
Ja zawsze zadaje i licze na cud, ze a nóż widelec moze i tak w 2 % przypadków zawsze moze ktoś inny a nie ja
Clive Christian - brytyjski projektant, który w 1999 przejął prestiżowy londyński dom perfumeryjny The Crown Perfumery, stworzył najdroższe perfumy świata.
Imperial Majesty, bo o nich mowa – kosztują 675 000 zł (115 000 funtów).
Limitowana edycja obejmuje 10 flakoników z kryształu Baccarat i 18-karatowego złota, ozdobionych 5-karatowym diamentem. Do sprzedaży przeznaczono tylko 5 z nich, z czego 3 znalazły nabywców, a pozostałe są eksponowane w londyńskim Harrodsie w i Bergdorfie Goodmanie w Nowym Jorku.
Dla "zwykłych" śmiertelników dostępna jest również wersja w skromnym opakowaniu ozdobionym jedynie pojedynczym, białym brylantem. 30 ml najdroższego zapachu świata kosztuje 8 720 zł.
Nie wiem jak Wy, ale ja jestem bardzo ciekawa, jak to cudo pachnie...
[url=http://www.fotosik.pl][img]//images42.fotosik.pl/135/f0dfc8b8a6c535bamed.jpg[/img][/url]
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź