Temat: Plecak damski
Czy podoba wam się plecak damski w wydaniu ekskluzywnego typu giulia pieralli torino z cwiekami . Mi się podoba strasznie. chciałabym taki mieć. Wydaje mi się, że taki plecak byłby praktyczny na różne wyprawy.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy podoba wam się plecak damski w wydaniu ekskluzywnego typu giulia pieralli torino z cwiekami . Mi się podoba strasznie. chciałabym taki mieć. Wydaje mi się, że taki plecak byłby praktyczny na różne wyprawy.
Faaaajny jest
Ja mam sportowy, ale jakie przeznaczenie, taki styl. No i oczywiście podobają mi się taktyczne, ale to też nie do chodzenia po mieście.
Jak słyszę nazwę plecak damski to w odpowiedzi słyszę decathlon.
Poważnie jak takie rzeczy to tylko decathlon.
Spory wybór plecaków znajdziesz w sklepie Brytyjka.pl Ja myślę o zamówieniu tam plecaka na wiosne.
Kilka dni temu kupilam plecak w kratę ale myślę, że przyda mi się jeszcze jeden, bardziej elegancki
Ostatnio plecaki podobają mi się o wiele bardziej niż torebki.
Ja ostatnio nabyłam (w pakiecie z torebką) bardzo fajny plecak skórzany Paolo Peruzzi polecam! Mega się nosi. Jedyny minus był taki, że na początku było czuć intensywny zapach skóry, ale po kilku dniach jakby się ulotnił i teraz jest świetnie.
Plecak na pewno wygodniejszy od wielkiej torby wiszącej na ramieniu
To zależy, czy jedziemy na wycieczkę, czy potrzebujemy na co dzień. Ja wolę torebki.
Też plecak moim zdaniem dla kobiety nadaje się wyłącznie na wycieczkę. Ja z pewnością na co dzień nie zrezygnuję z torebki
Ja z plecakami chodzę rzadko, ale jak już to przede wszystkim wybieram modele sportowe, dla większej wygody.
Też bardzo rzadko chodzę z plecakiem. Ale musze teraz jakiś kupić, bo chcę dojeżdżać do pracy rowerem.
Ja polecam plecaki markowe VANS, Converse etc. Znajdź dobry
Mi się podobają skórzane plecaki ale teraz zwariowali, ich ceny są masakrycznie wysokie.
I co zdecydowałaś się na jakiś plecak? Ja polecam ten z CJ jest naprawdę bardzo wygodny i super się sprawdza.
Ja już dawno nie noszę plecaka, torebki są bardziej kobiece:)
Jeśli chodzi o damskie plecaki to ja mam od śp.mamy jakiś nie firmowy, ale zostawiłam go z sentymentu
Jeśli chodzi o większe to mam już taki potężny w sam raz na rajdy, czy większe zakupy. Trzy komorowy. Ma dobre usztywnienie pleców i szelki.
Lubię jeansowe plecaki:)
A ja skórzane , koniecznie jasny beż.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź