Temat: Odmłodzenie
Co polecacie na odmłodzenie? Jaki makijaż odejmuje lat? Jaka fryzura? Jakich kosmetyków używać, by wyglądać na kilka lat młodszą? Chwytam się już wszystkich sposobów
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Co polecacie na odmłodzenie? Jaki makijaż odejmuje lat? Jaka fryzura? Jakich kosmetyków używać, by wyglądać na kilka lat młodszą? Chwytam się już wszystkich sposobów
Jak dla mnie dobrym pomysłem jest zabieg wyszczuplający, kiedyś o tym czytałam i chyba się zdecyduję na to Jak myślicie warto?
zabieg wyszczuplający na odmładzanie? chyba komuś coś się pomyliło na odmładzanie to są takie sposoby a fryzura każda będzie dobra, jeśli twarz zadbana
Biala bluzka, rozświetlający makijaż, rozjaśnione włosy... Proste włosy bo kręcone postarzają Dieta bogata w witamine ACE
Grzywkaaaa!
A z makijażu to kreski uniesione w zewnętrznych kącikach, nie takie wzdłuż linii powieki.
Rozjaśniający makijaż, odpowiednia dieta, sport i sen
A kto się lubi najbardziej odmładzać teraz kobieta czy mężczyzna
hej
> zbyce356 napisał/a:
> A kto się lubi najbardziej odmładzać teraz kobieta czy mężczyzna
Moim zdaniem faceci - bo coraz częściej farbują włosy, ostatnio nawet jednego widziałam na manicure, i to wcale nie młodego, ok. 60-tki - więc coraz częściej to faceci starają się upiększać i odmładzać
hej
nie ma jednego przepisu, każdej kobiecie odejmuje lat co innego, ale ogólnie chyba im ciemniejsze włosy, tym starzej wygląda
jasny makijaż też odejmuje lat, a mocny postarza
Polecam kosmetyki z peptydami i ceramidami. Odpowiednio ustawione czynią cuda.
Fajnie działają skoncentrowane produkty, z bogatym składem ...
Nie ma jednego konkretnego przepisu na odmłodzenie, jest to też kwestia indywidualna często, jednym postępują zmiany szybciej a drugim wolniej, lecz słyszałam dobre opinie od cioci, że spróbowała esencji do twarzy i zadziałała.
Przecież zmarszczki nie znikają od kremu czy serum, naiwna jesteś? Pewnie zrobiła sobie serię zabiegów odmładzających, ale wstydzi się przyznać.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź