Odp: Co byś teraz zjadła?
Kocham_kato uwielbiam orzechy zwłaszcza pistacjowe, laskowe, nerkowca I pestki słonecznika
Ja chętnie bym zjadła hamburgera
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 27 28 29 30 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kocham_kato uwielbiam orzechy zwłaszcza pistacjowe, laskowe, nerkowca I pestki słonecznika
Ja chętnie bym zjadła hamburgera
Pyszne ciacho z kremem:)
Świeżą bagietkę z dżemem:)
Zupę pomidorową z makaronem i natką pietruszki... Na szczęście już zaraz będzie gotowa Jeszcze się gotuje
Na hasło, co bym teraz zjadła, natychmiast przypomina mi się gulasz, który jadłam na wycieczce na Węgrzech.
Ja to bym zjadła cokolwiek, co da się poczuć, bo niestety straciłam smak przez przeziębienie Tęsknię za jedzeniem
Coś na gorąco :-) ale sama nie wiem co :-)
Muffinkę czekoladową:)
Wyjadłam ciastka, wypiłam gorący kubek i wciąż mam na coś ochotę...
Teraz to tylko gorące mleczko i spaaać
Naleśniczki z dżemem śliwkowym:)
Ja to bym teraz zjadła ser, a wszczególności ten z grzybami lub ziołami
No właśnie nie mogę się zdecydować... Jedno i drugie naturalnie smaczne... Pomożecie?
coś bardzo niezdrowego i bardzo słodkiego ale niestety nie wiem co, może cukierasy mix snicersy, milkywaye, marsy, bouty... Albo karmelowe lody z czekoladkami od ben&jerrys, oj coś bardzo bardzo śłodkiego
Ja bym zjadła lody od grycana... Najlepiej waniliowe...
A ja mam ochotę na ciastko z bananami i czekoladą. Pyszne jest i jego zrobienie nie byłoby problemem ale mam popsuty piekarnik
A ja mam ochotę na tort z bitą śmietaną i biszkoptem
Ja już najchętniej bym zjadła obiad. Ale jeszcze godzinę muszę siedzieć w pracy...
A ja mam ochotę na gofry mmmmmm
Już jestem po drugim śniadaniu tak wiec nie mam na razie ochoty na nic słodkiego (jedna porcja jogurtu z miodem mi wystarczy). Za to bardzo chętnie zjadłabym sobie jakieś mięsko z grilla. Grillowaliśmy w ten weekend ze znajomymi i myślę,że to niedługo powtórzymy bo przez pogodę nie było okazji do grillowania w tym roku. I po prostu się chce
Bardzo mi posmakowała cukinia grillowana - pierwszy raz robiłam Polecam ponieważ nie jest to nic trudnego a w smaku świetne !
Zamierzam zrobić naleśniki z mąki ryżowej z owocami i pastą z orzeszków ziemnych . Od jakiegoś czasu staram się zwracać uwagę na to co jem i żeby produkt był naturalny Czuję się zdecydowanie lepiej
Ostatnio edytowany przez Makira (2017-05-17 18:19:59)
Cokolwiek bym zjadła to i tak smaku nie czuję Przeziębienie + zapalenie spojówek. Mam apetyt na wszystko, na przykład słodkie zachcianki, ale ukroiłam kawał ciasta cytrynowego i nie czuję nic a nic, zjadłam loda... bez smaku. Porażka
Za mną łazi coś słodkiego i jak przeczytałam o tym cieście cytrynowym... Kurcze, zastanawiam się czy czegoś nie upiec, ale chyba na jutro przełożę. Niechcemisie to z jakiegoś przepisu czy gotowiec?
Gotowiec niestety od kilku dni nie wychodzę z domu i wyjadam zapasy.
Strony Poprzednia 1 … 27 28 29 30 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź