Temat: Jaki odkurzacz
Witam!
Mam pytanie! jaki kupić odkurzacz jakiej firmy no co zwracać uwage przy zakupie czy wybór firmy Zelmer jest trafnym posunięciem? Czy może Hoover?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam!
Mam pytanie! jaki kupić odkurzacz jakiej firmy no co zwracać uwage przy zakupie czy wybór firmy Zelmer jest trafnym posunięciem? Czy może Hoover?
Ja mam Zelmer i jestem zadowolona, jeśli kupowałabym nowy to też tej firmy
Ja mam obecnie odkurzacz Hoovera. Marka jest może trochę droższa ale to jedne z lepszych odkurzaczy na rynku ( jeśli nie są najlepsze). Sama jestem bardzo zadowolona z wyboru bo odkurzacz jest wykonany porządnie, ma bardzo dużą moc tak wieć radzi sobie ze wszystkim na dywanie. Poza tym wybrałam model bezrowkowy tak wiec po zakupie nie musiałam już w nic dodatkowego inwestować. Kupować worków itp...
Ja teraz mam odkurzacz z Samsunga i jestem zadowolona.
a ja mam do was takie pytanie: czy nie lepiej zamiast tych odkurzaczy kupic myjkę parową ? przecież to ma więcej funkcji, praktycznie można nią wysprzątać wszystko
Koleżanka ma "pogromcę sierści" z zelmera. Mam zamiar od niej zgapić i też kupić ten odkurzacz.
myślę że zelmer jest już marką wyrobioną i można im zaufać, ja mam od nich odkurzacz, kupowałem na avans.pl mam dwa rodzaje, zwykły oraz piorący. Oba niezawodne.
Widzę, że sporo z Was poleca tego Zelmera. Ja oglądam odkurzacze na electro.pl i raczej skłaniałam się ku electroluxowi. Namieszałyście mi w głowie
Firma firmą, grunt to wiedzieć na co patrzeć. Moja babcia tak kupowała odkurzacz, znajoma poleciła jej markę to kupiła pierwszy lepszy bo dobrej marki. A moim zdaniem u niej dużo lepiej by się sprawdził bezworkowy z innym filtrem. Nawet gorszej firmy. Polecam przejrzeć jakiś ranking odkurzaczy, poczytać na co patrzeć Odkurzacz kupuje się na lata, jest w czym wybierać, po co robić to na prędce i potem żałować.
Ostatnio edytowany przez minia77 (2016-09-22 17:46:07)
Jaki odkurzacz będzie fajny i funkcjonalny . Widziałam fajne propozycje . Może tam znajdziesz coś fajnego dla Siebie profesjonalnego i praktycznego.
Fajne są te okrągłe roboty sprzątające, choć tradycyjny odkurzacz też zrobi swoje...
Ja odkurzam raz w tygodniu, nie częściej więc nie wymieniam tak często odkurzacza. Obecny służy mi już 6 lat.
Mam odkurzacz 10-letni i jak na razie daje radę. Siostra na irobota i mnie namawia na zakup takiego samego, ale dopóki działa ten stary sprzęt to ja nie jestem chętna wydawać kasę.
Ja sprzątam tylko mopem, nie mam już dywanów więc odkurzacz stał się zbędny i oddałam go kuzynce.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź