Temat: Którą wodę mineralną lubicie?
Ja lubię Ustroniankę, najlepiej z dodatkiem soku z cytryny:)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ja lubię Ustroniankę, najlepiej z dodatkiem soku z cytryny:)
Żywiec Zdrój:)
Szczerze nie jestem jakaś wybredna może być nałęczowianka , kropla , żywiec , ustronianka większość wód smakuje mi tak samo chyba że przesycona jest minerałami wtedy jej nie ruszę
U mnie najczęściej jest Primavera
Ja lubię Jurajską
Pije Żywiec Zdrój i zawsze dodaję do niego trochę lodu, soku z cytrynę i miętę (jeśli akurat mam).
Mi chyba najbardziej smakują Nałęczowinka oraz Cisowianka.
Ja najczęściej wybieram wody mineralne marek Żywiec Zdrój albo Nałęczowianka. Kiedyś kupowałam Muszynę, teraz nie widzę jej w sprzedaży, używałam jej - oczywiście po wcześniejszym zagotowaniu do zaparzenia kawy albo herbaty, miały całkiem inny smak niż po przygotowaniu ich na tzw. wodzie z kranu.
Pije bardzo mocno gazowaną wodę z syropem paola najczęściej.
Pije Żywiec Zdrój z miodem i cytryną .
ja uwielbiam Piwniczankę ze wzgledu na bardzo dobry poziom magnezu i wapnia i ich świetną przyswajalność jak już mam pić wodę, to taką, która wzmocni mój organizm
Muszyniankę piłam bardzo długo, ma ciekawy smak jak na wodę mineralna, taki inny. Niestety musiałam zmienić na niegazowaną i od pewnego czasu piję Cisowiankę, też dobra, ale to nie to samo No ale mimo wszystko czuję się po niej lżej niż po Muszyniance.
Ja też Żywiec Zdrój - gazowany ale trochę wytrzęsiony bo fabrycznie tego gazu jest za dużo. Woda smaczna i po której najlepiej się czuję.
Żywiec i Kropla Beskidu - mają dla mnie najlepszy smak
Oczywiście niegazowane!
Mnie najbardziej smakuje woda filtrowana,mineralne bardzo szybko mi się nudzą w smaku, ze źródlanymi jest troszkę lepiej. Lekko gazowane czasami sobie kupuję dla odmiany. Podstawa to żeby pić wodę w ogóle, a jaką wybierzemy to już kwestia gustu.
Ja też piję filtrowaną wodę. Kupiła dzbanek i bidon Brita.
Powiem Wam,że sama jakiś czas temu przestawiłam się na wode z kranu. Kiedyś jej unikałam ponieważ byłam przekonana,ze taka woda powoduje kamienie nerkowe. Potem jednak zobaczyłam,że jest zupełnie inaczej oraz ,że kamienie powoduje nieodpowiednia dieta oraz czynniki genetyczne A nie to co pijemy.
ja Primawerę, ale postanowiłam kupić sobie butelkę z filtrem z węgla aktywnego. Znajoma ma i bardzo sobie chwali.
Chyba wybieram wody typu Jan, Henryk i Franciszek.
Dla mnie każda woda ma inny smak, więc często kupuję inną. Jednak z gazowanych wód żadna mi nie przypadła do gustu.
Klasyczny Żywiec gazowany
Od wielu, wielu lat jedyna i niezastąpiona - Cisowianka! Lub Nałęczowianka wszystko jednak zależy od tego na co akurat mam ochotę i co akurat jest dostępne w sklepie.
Mnie sama woda to żadna nie smakuje, muszę dodać trochę soku czy wrzucić kawałek cytryny lub grejpfruta
Ja piję wodę filtrowaną w dzbanku, smakuje tak samo dobrze, albo i lepiej, bo wcześniej nie była w plastikowej butelce.. .
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź