Temat: Fryzury noszone na co dzień
Hej kochane! Jakie macie swoje ulubione fryzury,które nosicie na co dzień? Ja zwykle stawiam na wysokie upięcia.Mimo długich włosów rzadko zdarza mi się je rozpuszczać.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Hej kochane! Jakie macie swoje ulubione fryzury,które nosicie na co dzień? Ja zwykle stawiam na wysokie upięcia.Mimo długich włosów rzadko zdarza mi się je rozpuszczać.
Noszę zwykle rozpuszczone włosy, czasem robię sobie warkocz dobierany
Uwielbiam warkocze też warkocze!!
jak miałam długie włosy to rano robiłam sobie luźnego koczka na czubku głowy, a jak ścięłam do ramion to noszę rozpuszczone
Najczęściej noszę tak bezładnie związane: przeplatam gumką raz, tuż przy samej głowie, a potem drugi raz w połowie kucyka, bo włosy mam bardzo długie. Rzadko noszę wysoki kucyk, dość często rozpuszczone. W domu obowiązkowo spięte spinką, żeby nie przeszkadzały.
Fryzura moja ulubiona to lekki kok spięty spinką - wygodna i ładna, podkreślająca kształt twarzy.
Ja lubię nosić tak włosy upięte w kok . Co prawda to nie jest prosta fryzura, najczęściej pomaga mi ją zrobić koleżanka, ale starcza na cały dzień
Jak miałam dłuższe robiłam sobie dwa warkoczyki, co prawda wyglądałam jakbym wróciła do podstawówki, a pracuję biurowo. Po ścięciu głównie rozpuszczone (bob), teraz trochę odrosły do ramion to wysoko upięte w kucyk lub pseudokok. Chciałabym się nauczyć jakiś fajniejszych upięć ^^
Najczęściej dla wygody spinam je szeroką klamrą
Uwielbiam rozpuszczone włosy, takie kobiece. Wcześniej mi się strasznie puszyły i układały w jakieś dziwne pseudofale, więc obowiązkowo związane w warkocz, bo bez prostownicy nie dawało rady. Na święta dostałam od siostry super szczotkę prostującą i zakochałam się- szybka w użyciu, włosy nie są ulizane ale proste, mocna jonizacja i od razu rozczesuje
Ja mam krótkie włosy, więc raczej nie szaleję z fryzurami.
A ja zwykle noszę spięte w kucyk. Tak mi wygodniej
Ja noszę włosy rozpuszczone Nie mam czasu na jakieś specjalne ich ogarnianie rano.
Aktualnie siedzę sobie w warkoczyku Zauważyłam, że przy długich włosach dobrze jest zapleść go na noc, żeby się nie plątały.
Na co dzień zakochałam się w gumkach-sprężynkach. Wygodne i bezpieczne I utrzymują kucyk na każdej wysokości, zarówno tuż przy karku jak i wyżej.
Ja w kucyku nie wyglądam zbyt korzystnie więc zdecydowałam się na kreatynowe prostowanie włosów. Teraz codziennie wyglądam bardzo dobrze i dobrze się czuję sama ze sobą i to w sumie żadnego wysiłku w to nie muszę wkładać. Przy każdym myciu stosuję tylko kosmetyki z po których włosy się nie plączą i są bardzo odżywione.
Ja właśnie długie lubię rozpuszczone, byleby się nie puszyły i nie skręcały. Właśnie kupiłam parę miesięcy temu szczotkę prostującą i często używam, np jak włosy się odgniotą podczas spania. Fajna, jest naturalny efekt i przy rozczesanych włosach idzie je ładnie ułożyć w parę minut. Mam średnie włosy- ktoś próbował na grubych?
Tez przewaznie zostawiam rozpuszczone, czasem spinam w takiego niedbałego koczka wysoko na głowie. Nie mam talentu do robienia bardziej wymyslnych fryzur, więc musi wystarczyc
Koński ogon.
hej
Ogonek albo koczek, czasem rozpusczone jak sie wyjątkowo ładnie ułożą.
Boba podkęconego układam najczęściej kupiłam ostatnio nową lokosuszarkę do stylizacji i można dużo fryzur w czasie standardowego suszenia wyczarować, więc ostatnio dużo się bawię. Polubiłam siebie w prostych włosach bo co ciekawe
Według mnie jest to temat dla specjalisty z tego obszaru tematycznego. Sądzę, że z całą pewnością będzie on w stanie pomóc.
Ja też bardzo lubią tą lokosuszarkę i nią na codzień układam włosy. Bardzo dobrze unosi u nasady i bez tego z domu nie wychodzę. Czasem jeszcze kręcę na długości i też jest ok
Najczęściej to tylko rano suszę a potem przeczesuję szczotką i jest super, ładnie prostuje, włosy wyglądają naturalnie i nie jest to tak obciążające dla włosów jak prostownica
Ja na co dzień albo spięte w lekkiego koczka albo rozpuszczone już nie prostuje, zostawiam po myciu moje naturalne pofalowane
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź