Temat: Kamizelki
Coraz częściej widzę na wystawach sklepowych i w telewizji kamizelki.Czyżby wróciły do łask? Co o nich myslicie? Jakie wam sie podobają:w stylu męskim,w kratę,z jedwabiu,wełny,dzianiny,plecione,długie,z futra,z jeansu?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Coraz częściej widzę na wystawach sklepowych i w telewizji kamizelki.Czyżby wróciły do łask? Co o nich myslicie? Jakie wam sie podobają:w stylu męskim,w kratę,z jedwabiu,wełny,dzianiny,plecione,długie,z futra,z jeansu?
lubię, teraz noszę taką przez głowę, mam też po tacie taką do garnituru i ostatnio kupiłam sobie ... z futerka
na dwie haftki mega ciepła ![]()
Ja lubię polarowe i mam jedną czerwoną z grubym splotem sweterkową z kapturkiem.
ja mam komplet dżinsowa kamizela i spodnie
bardzo lubię nosić ten zestaw z golfikiem i butem na obcasie ![]()
bardzo podobają mi się kamizelki.
ja też lubię takie, ale przyznam że zniechęca mnie fakt, że niemal co druga dziewczyna je nosi... jakoś nie lubię się aż tak zlewać z tłumem ![]()
Ja bym chciała mieć włóczkową z jakimś deseniem np. pająkami... A może to szydełkowa???
znajdź sobie w necie wzór i spróbuj zrobić sama
mnie się marzy taka zima z szydełkowaniem... ale...... jakby mnie było stać, to bym mogła sobie tak szydełkować...
Sama? Nigdy, ja to mam problem z przyszyciem guzika, a co dopiero jakieś druciki...
[quote=pinkmause]Sama? Nigdy, ja to mam problem z przyszyciem guzika, a co dopiero jakieś druciki...[/quote]
o, no to szkoda...
ja zazdroszczę mojej mamie... ona to ma smykałkę do szycia.... jak była w moim wieku to sobie szyła sama sukienki!! ![]()
Ja jakoś nie mogę się przekonać, nie podobają mi się. Z tych tu pokazanych ewentualnie ta różowa
mnie sie podoba ta czarna!
[quote=justyna][quote=pinkmause]Sama? Nigdy, ja to mam problem z przyszyciem guzika, a co dopiero jakieś druciki...[/quote]
o, no to szkoda...
ja zazdroszczę mojej mamie... ona to ma smykałkę do szycia.... jak była w moim wieku to sobie szyła sama sukienki!!
[/quote]
T tak jak ja ja teraz to przeważnie małej coś zyje...ale i robię na drutach i szydełkuje....a taką wyszydełkowaną tez bym chciała mieć..
U mnie mąż na maszynie szyje i spodnie dla małego i dla mnie kiecki - bo mi się zachciało mieć z biało-czarnego moro.
[quote=justyna][quote=pinkmause]Sama? Nigdy, ja to mam problem z przyszyciem guzika, a co dopiero jakieś druciki...[/quote]
o, no to szkoda...
ja zazdroszczę mojej mamie... ona to ma smykałkę do szycia.... jak była w moim wieku to sobie szyła sama sukienki!!
[/quote]
Kiedyś był większy problem z ciuchami i kobiety były zmuszone sobie radzić.
Ja też szydełkuję i taki własnoręcznie wykonany ciuch bardzo cieszy.
No i może sobie jakąś kamizelkę zrobię. Mam kilka fajnych włóczek.
Dla mnie sweterki takie troszkę kamizelki robi teściowa na drutach - musze przyznać, że fajnie jej to wychodzi
przydałaby mi się taka teściowa ![]()
Albo zacznij sama dziergać. Początki może trudne, ale potem... możesz sama projektować ubrania.
może spróbuję ![]()
chociaż do takich manualnych czynności mam dwie lewe ręce ![]()
A ja nie dałabym rady, mnie to tak denerwuje, takie dziubdzianie...
a mnie to relaksuje ...
Dla mnie to też relaks, a jak cieszy gotowe dzieło.
Ale mam wiele nie skończonych.
Podziwiam, ja za nerwowa jestem.
pewnie i mi koniec końców zabrakłoby cierpliwości ;0
Kiedyś miałam taką z jeansu...
mi sie kamizelki podobają ale .... sama nie nałoze - taki cudak ze mnie
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź