Temat: Kremy Sylveco
Świetne polskie ekologiczne kremy w niesamowitych cenach
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Świetne polskie ekologiczne kremy w niesamowitych cenach
No, tak to jest.
Czasem używam i chwalę sobie:)
Ja używam od kilku lat ich lekkich kremów i bardzo je sobie chwalę, oprócz tego miałam na półce krem dla dzieci i różne maseczki.
Generalnie jedna z moich ulubionych firm kosmetycznych od jakiegoś czasu.
Są super, nie zatykają porów, skóra jest odżywiona!
Zgadzam się, używam i jestem zadowolona. Uwielbiam brzozowy i z rokitnikiem
miałam kiedyś lekki rokitnikowy. jak zużyję całe zapasy, to chętnie do niego wrócę
Sylveco, Vianek, Biolaven bo to jeden rpoducent te kremy są świetne, a przede wszytskim nie uczulają. Ja jestem bardzo zadowolona i z kazdej z tej firmy mam swojego ulubieńca. Emulsja do mycia twarzy Vianek polecam Wam wypróbować, bardzo mnie zaskoczył.
Chyba wszyscy zachwalają Sylveco, przyłączę się i ja pierwszy żel dostałam od siostry - tymiankowy, podeszłam do niego raczej bez entuzjazmu, jako że moja cera jest baaardzo wymagająca i jakikolwiek niewłaściwy kosmetyk może zdziałać wiele ambarasu. Tymczasem - wielkie zdziwienie, sam zel fajnie oczyszcza, jest bardzo delikatny, tymiankowy zapach - całkiem przyjemny. W moich odczuciach skóra stała się gładsza i jakby bardziej miękka, delikatna. Zachęcona postanowiłam dokupi kremik - wybrałam brzozowo rokitnikowy. Bardzo fajnie wyrównuje koloryt cery co u mnie było sporym problemem, świetnie radzi sobie ze skórą podrażnioną, przesuszoną.
Dostałam trochę próbek kremów Sylveco i powiem szczerze, że rewelacja. Nie wiem jak przy dłuższym stosowaniu, bo na razie używam innych, ale na pewno kiedyś kupię. Podobnie kosmetyki do mycia włosów tej marki
Kiedyś ich używałam, ale teraz przeszłam na eko kosmetyki i już do nich nie wrócę, bo jednak mają trochę chemii w składzie, a to u mnie skutkowało kaszakami...
Ja tak samo, przestawiłam się na o wiele lepsze i skład naturalny. A cenowo też nie ma tragedii, uważam że na każda kieszeń. Kupuję w drogerii internetowej , nie wychodzi drogo.
Lubię ich serię do kąpieli...
Jestem w ogóle pod wrażeniem Sylveco. Wprowadzili już na rynek tyle fajnych marek:
- Vianek - kocham,
- Zielko,
- Duetus - jestem absolutnie zachwycona kosmetykami i opakowaniami,
- Aloesove,
- Oleiq (nie próbowałam),
- Rosadia (również jeszcze nie),
- Biolaven - obłędny żel do mycia twarzy, zresztą wszystko,
- Feedskin.
Firma polska, tym chętniej kupuję, bo jestem zwyczajnie dumna, że mamy coś takiego.
Ja mogę polecić krem lekki brzozowy firmy Sylveco -Super krem, w bardzo wygodnym opakowaniu. Lekka formula swietnie sprawdza sie na dzien pod makijaz. Krem nie podraznia wrazliwej skory. Jest praktycznie bezzapachowy. Naturalne skladniki. Gorąco polecam!
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź