Temat: Detoks ciała i umysłu
Wszyscy, którzy pragną poprawić swoje samopoczucie i oczyścić swoje ciało i umysł, zachęcam do zapoznania się z publikacją "Detoks ciała i umysłu". Świetna pozycja dla każdego, kto pragnie zadbać o swoje zdrowie.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wszyscy, którzy pragną poprawić swoje samopoczucie i oczyścić swoje ciało i umysł, zachęcam do zapoznania się z publikacją "Detoks ciała i umysłu". Świetna pozycja dla każdego, kto pragnie zadbać o swoje zdrowie.
Ja czytałam książkę Medycyna ducha i ciała, tam też jest dużo o roli oczyszczania organizmu w utrzymaniu zdrowia.
Detoks umysłu... och przyda mi się. Bardzo mi się przyda ![]()
Prawda jest taka, że myśli też mogą nas zatruć do tego stopnia, że fizycznie czujemy się źle.
Hmm detoks umysłu ? Chyba by się przydał:P ale jakoś nie chce mi sie w to wierzyć...
Pozbądź się złych myśli i masz detoks głowy
Tych myśli, które zatruwają, zniechęcają, leżą i gniją w głowie.
Tak, pozytywne myślenie działa cuda... Ale warto się wspomóc oczyszczającymi krew napojami z dodatkiem soku z owoców.
Odstresowanie się ułatwia pozbycie się toksyn też z organizmu, to prawda.
Warto posprzątać też przestrzeń wokół siebie, ja naprawdę czuję się wspaniale jak tylko pozbędę się tego, co niepotrzebne...
Też chciałabym to poczuć. Niestety w moim rodzinnym domu króluje zbieractwo i trochę przejęłam ten styl życia, polegający na odkładaniu czegoś, bo może się przydać. Przeprowadzając się z pokoju do pokoju obiecałam sobie odgracić przestrzeń wokół siebie i to było niezwykłe doświadczenie, niestety siła nawyku i przestrzeń domowa nie pozwalają na pełny sukces.
Uważajcie na superfoods, które mają szczawiany w składzie! Czzsem detoks z ich udziałem może się odbić na zdrowiu...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź