Temat: Detoks ciała i umysłu
Wszyscy, którzy pragną poprawić swoje samopoczucie i oczyścić swoje ciało i umysł, zachęcam do zapoznania się z publikacją "Detoks ciała i umysłu". Świetna pozycja dla każdego, kto pragnie zadbać o swoje zdrowie.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wszyscy, którzy pragną poprawić swoje samopoczucie i oczyścić swoje ciało i umysł, zachęcam do zapoznania się z publikacją "Detoks ciała i umysłu". Świetna pozycja dla każdego, kto pragnie zadbać o swoje zdrowie.
Ja czytałam książkę Medycyna ducha i ciała, tam też jest dużo o roli oczyszczania organizmu w utrzymaniu zdrowia.
Detoks umysłu... och przyda mi się. Bardzo mi się przyda
Prawda jest taka, że myśli też mogą nas zatruć do tego stopnia, że fizycznie czujemy się źle.
Hmm detoks umysłu ? Chyba by się przydał:P ale jakoś nie chce mi sie w to wierzyć...
Pozbądź się złych myśli i masz detoks głowy Tych myśli, które zatruwają, zniechęcają, leżą i gniją w głowie.
Tak, pozytywne myślenie działa cuda... Ale warto się wspomóc oczyszczającymi krew napojami z dodatkiem soku z owoców.
Odstresowanie się ułatwia pozbycie się toksyn też z organizmu, to prawda.
Warto posprzątać też przestrzeń wokół siebie, ja naprawdę czuję się wspaniale jak tylko pozbędę się tego, co niepotrzebne...
Też chciałabym to poczuć. Niestety w moim rodzinnym domu króluje zbieractwo i trochę przejęłam ten styl życia, polegający na odkładaniu czegoś, bo może się przydać. Przeprowadzając się z pokoju do pokoju obiecałam sobie odgracić przestrzeń wokół siebie i to było niezwykłe doświadczenie, niestety siła nawyku i przestrzeń domowa nie pozwalają na pełny sukces.
Uważajcie na superfoods, które mają szczawiany w składzie! Czzsem detoks z ich udziałem może się odbić na zdrowiu...
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź