Odp: powiedz jaki masz kolor w tym momecie na paznokciach
szalony intensywny, brokatowy fiolet. piękny, ale chyba umrę przy zmywaniu tego brokatu ![]()
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 … 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
szalony intensywny, brokatowy fiolet. piękny, ale chyba umrę przy zmywaniu tego brokatu ![]()
kawa z mlekiem
bladoróżowo mleczny hybrydowy ![]()
Tym razem postawilam na fiolet taki ani jasny ani ciemny. Mam Semilac Mardi Gras i zakochalam sie w tym kolorze. Jest widoczny, pasuje niemalże do wszystkiego i to mój nowy nabytek więc się nim fascynuję ![]()
teraz noszę na paznokciach tęsnotę za latem Ocean Dream UV Hybrid Semilac 019 Blue Lagoon
aktualnie kolor ciemna czerwień, takie wino ![]()
ja od jakiegoś czasu używam tylko Golden Rose Nail Color Expert - lakierów o właściwościach hybrydowych.
teraz miałam jeżynowy, wpadający w bordowy, a planuję pomalować czarnym, bo dawno nie używałam ![]()
Zmyłam cukierkowy róż. Jeżynowy kolor musi być bardzo ładny
Myślę jak pomalować teraz - albo śliwka węgierka albo brąz.
cudną hologragficzną malinę ![]()
czerwony
Koralowe w kropki i sześciokąty, zrobione lakierami z Drogerii Natura. Pomysł podsunęła mi ich konsultantka w sklepie. Fajny efekt:
[url=https://imageshack.com/i/pl2Pe5gij][img]//imagizer.imageshack.us/v2/320x240q90/921/2Pe5gi.jpg[/img][/url]
Ostatnio edytowany przez PannaJagoda (2016-05-11 16:26:05)
Ja to mam w połowie limonkowy, w połowie niewidzialny
Przynajmniej tak wygladają przez te odskrobane fragmenty, bo w ciągu ostatnich kilku dni nie mam czasu zmyć tego i pomalować ![]()
żółte ![]()
Ja mam turkusowe ![]()
pomarańczowy
Blady błękit. Taki w kolorze pochmurnego nieba ![]()
Ja mam teraz hybrydę Semilac kolor Banana 023
Rewelacyjnie mi podpasował. Teraz jak będe zdejmowała to nałoże sobie rózowe. Ale jeszcze nie wiem w jakim odcieniu ![]()
A ja aktualnie mam bezbarwny
hihi
Teraz mam białokremowe!
Zielony
U mnie pomarańcz i mięta ![]()
Biel:)
Fioletowy jasny
Naturalny, tylko odżywka bezbarwna
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 … 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź