Temat: iWhite - wybielanie zębów
Jeśli ktoś szuka domowego preparatu do wybielania zębów to polecam iWhite, która sama używam od jakiegoś czasu. Widoczne efekty już mam i czekam na dalsze uśmiech z holywood będzie
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jeśli ktoś szuka domowego preparatu do wybielania zębów to polecam iWhite, która sama używam od jakiegoś czasu. Widoczne efekty już mam i czekam na dalsze uśmiech z holywood będzie
A ja polecam dodawanie sody do pasty albo kurkumy - wybielają tanio i skutecznie;)
[quote=sabbrina]A ja polecam dodawanie sody do pasty albo kurkumy - wybielają tanio i skutecznie;)[/quote]
Działa lepiej niż iWhite? Czy soda nie zniszczy szkliwa?
[quote=sabbrina]A ja polecam dodawanie sody do pasty albo kurkumy - wybielają tanio i skutecznie;)[/quote]
Nie zniszczyła Ci szkliwa? Ja się boje takich eksperymentów, ale szukam sprawdzonego sposobu na wybielenie i chyba też się skuszę na iWhite, ale chcę jeszcze zasięgną informacji.
Wiecie może czy jest jakaś promocja na iWhite? Chętnie wypróbuje
Z tego co się orientuję to w aptece Ziko jest za ok 19 zł. Ja raz w pośpiechu i nie porównując cen kupiłam ją za 32 zł...
O tej soddzie już kiedyś czytałam!!Ciekawe,lecz nie probowałam
Ja kupuję iWhite w Rossmann, ale teraz promocji nie widziałam. A co do sody to jakoś nie jestem przekonana, wydaje mi się, że niszczy szkliwo.
Napiszcie jak możecie coś więcej o używaniu iWhite, chcę kupić i jestem ciekawa
Mnie też ciekawi iWhite. Znalazłam dobre opinie ja temat tych nakładek.
Fajnie, że tyle osób się odzywa, bo naprawdę nakładki iWhite są bardzo fajnym rozwiązaniem na wybielenie zębów Ja cały czas używam też pasty iWhite do uzupełnienia efektów
Sode bym sie bala uzywac czytalam wlasnie, że niszczy szkliwo. Kupilam iwhite, dzis zalozylam 3 raz nakladki, bo po dwoch nie widac efektu.. no ale ja jestem kawoszem i palaczem, wiec wiadomo ze u mnie wybielanie bedzie trwalo dluzej
Ja piję dużo kawy, a dodatkowo czasami kieliszek czerwonego wina i moim zębom to raczej nie służy. Zastanawiam się już od jakiegoś czasu nad profesjonalnym zabiegiem wybielania u stomatologa, jednak cały czas jest coś ważniejszego i brakuje funduszy. Skoro tak zachwalacie ten system to chyba muszę go wypróbować
Raz wybielałam w domu i później walczyłam z nadwrażliwością zębów - tak ze trzeba uważać:/
Ja wybielam paskami aktualnie i jest mały postęp
U mnie doszło do uszkodzenia szkliwa po takich paskach , zęby zrobiły się szorstkie.....
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź