Odp: powiedz jaki masz kolor w tym momecie na paznokciach
szalony intensywny, brokatowy fiolet. piękny, ale chyba umrę przy zmywaniu tego brokatu
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 … 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
szalony intensywny, brokatowy fiolet. piękny, ale chyba umrę przy zmywaniu tego brokatu
kawa z mlekiem
bladoróżowo mleczny hybrydowy
Tym razem postawilam na fiolet taki ani jasny ani ciemny. Mam Semilac Mardi Gras i zakochalam sie w tym kolorze. Jest widoczny, pasuje niemalże do wszystkiego i to mój nowy nabytek więc się nim fascynuję
teraz noszę na paznokciach tęsnotę za latem Ocean Dream UV Hybrid Semilac 019 Blue Lagoon
aktualnie kolor ciemna czerwień, takie wino
ja od jakiegoś czasu używam tylko Golden Rose Nail Color Expert - lakierów o właściwościach hybrydowych.
teraz miałam jeżynowy, wpadający w bordowy, a planuję pomalować czarnym, bo dawno nie używałam
Zmyłam cukierkowy róż. Jeżynowy kolor musi być bardzo ładny Myślę jak pomalować teraz - albo śliwka węgierka albo brąz.
cudną hologragficzną malinę
czerwony
Koralowe w kropki i sześciokąty, zrobione lakierami z Drogerii Natura. Pomysł podsunęła mi ich konsultantka w sklepie. Fajny efekt:
[url=https://imageshack.com/i/pl2Pe5gij][img]//imagizer.imageshack.us/v2/320x240q90/921/2Pe5gi.jpg[/img][/url]
Ostatnio edytowany przez PannaJagoda (2016-05-11 16:26:05)
Ja to mam w połowie limonkowy, w połowie niewidzialny Przynajmniej tak wygladają przez te odskrobane fragmenty, bo w ciągu ostatnich kilku dni nie mam czasu zmyć tego i pomalować
żółte
Ja mam turkusowe
pomarańczowy
Blady błękit. Taki w kolorze pochmurnego nieba
Ja mam teraz hybrydę Semilac kolor Banana 023 Rewelacyjnie mi podpasował. Teraz jak będe zdejmowała to nałoże sobie rózowe. Ale jeszcze nie wiem w jakim odcieniu
A ja aktualnie mam bezbarwny hihi
Teraz mam białokremowe!
Zielony
U mnie pomarańcz i mięta
Biel:)
Fioletowy jasny
Naturalny, tylko odżywka bezbarwna
Strony Poprzednia 1 … 10 11 12 13 14 … 17 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź