Temat: Gdzie kupić porządną skórzaną torebkę
nie moge znalezc zadnej klasycznej torby w dobrej cenie. Wszędzie jakieś kosmiczne ceny ;/
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
nie moge znalezc zadnej klasycznej torby w dobrej cenie. Wszędzie jakieś kosmiczne ceny ;/
A szukałaś w sieci? W wielu sklepach można zamówić sobie w internecie torebki wykonane z prawdziwej włoskiej skóry. Sama również nie kupuję w dużych centrach handlowych ale zdarza mi się coś zamówić przez internet.
Kilka razy już na przykład kupowałam torebkę w tym sklepie: - sa fajne modele. O wiele tańsze niż w sklepach bo porządnego shoppera dorwiesz tam już za 200 zł. Poza tym jest darmowa wysyłka. Ostatnio upolowałam taką
Ta się prezentuje bardzo dobrze. A znacie torebki od Zuzi Górskiej?
Ja znam. I jestem w nich zakochana. Ale póki co finanse nie pozwalają mi na ich zakup.
Wiesz co, ja - tam jest przegląd tego co ma wiele sklepów, równiez tych z wysokiej jakości torebkami.
[img]//www.merg.pl/pol_il_MONNARI-Prostokatna-torebka-listonoszka-A5-bezowy-z-bialym-44458.jpg[/img]
To też od Merg, ale niesamowicie fajna. Co Wy na to? Tym bardziej w takiej cenie - świetna jest, ale też zależy jaki klimat i kolorystykę lubicie ;-)
Świetne torby ma wittchen, raz na dwa lata sobie taką droższą kupuję;)
Dobra skórzana torebka musi trochę kosztować. Ale to zakup na lata Sama chcę w tym roku kupić nową torebkę, już mam nawet wypatrzoną. Czekam jeszcze tylko na wypłatę
[url=https://www.limango-outlet.pl/torebki-damskie][img]https://limango-res.cloudinary.com/t_product-thumb-75/v1/product/4177067/1/roberta-m-torebka-w-kolorze-fango.jpg[/img][/url]
W takim razie koniecznie musisz poznać dobre sklepy, bo wówczas nie będziesz mieć więcej takich problemów, że porządna przekroczy Twoje możliwości finansowe, ponieważ tam ceny są bardzo w porządku w stosunku do jakości.
Porządną damską skórzana torebkę zamówisz u Zuzi Górskiej. Tylko to swoje kosztuje.
Porządna skórzana torba zawsze sporo kosztuje. Nie liczyłabym na jakieś cuda cenowe, poniżej 200 chyba nie da się większego formatu kupić. Chyba, że lubisz grzebać w lumpeksach i umiesz rozróżniać podróbki od oryginałów
A to prawda. Poniżej tej kwoty trudno coś znaleźć. Czytałam ostatnio o tym, jak jest idealna torebka dla mamy na sprzedajemy.pl i w zasadzie chyba taka jest mi bardziej potrzebna niż skórzana. Powinna być pakowna i wytrzymała, a zarazem lekka. Zgodzicie się ze mną?
Bardzo ładne można dostać też w sklepie Heppin. Dostępnych jest tam sporo stylowych modeli w rozmaitej kolorystyce, także bez wątpienia każda z pań znajdzie coś dla siebie. Ceny nie są wygórowane, a asortyment naprawdę dobrej jakości, także warto rozejrzeć się właśnie tam za jakąś porządną torebką .
Często korzystam ze sklepu E-baron, tam dosyć duży wybór jak damskich tak i męskich torebek. Klasyczne i eleganckie do tego z dobrej jakości skóry, z tego co pamiętam ostatnio nawet mieli promocje Ja ostatnio kupiłam za dosyć przyzwoitą cenę i jestem bardzo zadowolona. Może ty też wybierzesz coś dla siebie
A znacie torebki od Zuzi Górskiej? Moim zdaniem one są najlepsze. I faktycznie płaci się w ich przypadku za jakość.
Pewnie! A Słoń Torbalski?
A, tej firmy nie znam. Ale ma ciekawą nazwę - muszę ją sprawdzić.
Niestety, porządna skórzana torebka musi swoje kosztować, za to powinna służyć przez długi czas, a nie że ci się paski urwą, jak tylko coś cięższego włożysz do torby (mi notorycznie rwały się sieciówkowe torby, bo noszę ze sobą niemal wszystko). Zobacz w tej hurtowni , mają ciekawy wybór i podobno od dobrych producentów.
Jeśli jesteście w okolicach centrum Rzeszowa, to koniecznie sprawdźcie Paryżankę Widziałam na ich stronie świetne torebki w różnych stylach. Są prezentowane na zdjęciach od razu z całościowymi stylizacjami. Dla mnie to duże ułatwienie, bo od razu wiem do czego je mogę dobierać.
Mi się podobają takie torby duże tzw. Strzeże to w sklepie Brytyjka.pl mają wiele ciekawych różnych torebek, ale te są naprawdę ekstra.
Ja ostatnio kupiłam czarną, porządną, a zarazem elegancką torebkę w sklepie internetowym mojezakupy.net Jest śliczna, kosztowała mnie trochę, ale jestem mega zadowolona z mojego zakupu. Jest to na pewno inwestycja na dłużej. Możecie sobie zerknąć na moja śliczną torebke -
Taką porządną skórzaną torebkę, która jest modna i praktyczna kupisz w sklepie Torebki z „Melona” charakteryzują się nowoczesnym wzornictwem. Każdy egzemplarz wykonany jest z wysokiej jakości materiałów, głównie ze skóry, który jest perfekcyjnie wykończony. Często posiadają estetyczne i efektowne ozdoby, które dodają tzw. „smaczku”. W sklepie internetowym „Melon”, dostępne są produkty, które są skrupulatnie dobierane, gdyż stanowią istotne uzupełnienie codziennych i okazjonalnych stylizacji dla każdej kobiety w każdym wieku. Wszystkie torebki i torby posiadają bogatą kolorystykę od czarnych, brązowych, beżowych, poprzez zielenie, granaty, borda i czerwienie, po odcienie jasne, pastelowe. Torebki posiadają także różnorodną fakturę i wzory, a także dostępne są w różnych rozmiarach; od tych najmniejszych kopertówek, czy listonoszek, poprzez średniej wielkości, aż po duże, do których możemy schować „wszystko”. Szczególnie warto zwrócić uwagę na wyroby ze skóry. Jest ona produkcji włoskiej.
A może by tak poszukać informacji w tym temacie w Internecie? Zdaje mi się, że to może być naprawdę dość dobra opcja
Pewnie w internecie będzie to najłatwiejsze, ale sądzę, że także wiele sklepów stacjonarnych można znaleźć i które będą miały naprawdę świetne oferty.
Ja bym zamówiłam u Zuzi Górskiej. Piękne szyje te torebki.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź