Odp: jaki nastrój macie dziś...?
Przed wszystkim gratuluję,że znowu żyjesz ![]()
Że zdałaś też gratuluję kujonko ![]()
A mnie ktoś dziś mówił,że jest w Polsce wirus zmutowanej grypy - ludzi, świń i ptaków.
Czy to prawda, nie wiem, ale trochę się wystraszyłam ![]()
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 123 124 125 126 127 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Przed wszystkim gratuluję,że znowu żyjesz ![]()
Że zdałaś też gratuluję kujonko ![]()
A mnie ktoś dziś mówił,że jest w Polsce wirus zmutowanej grypy - ludzi, świń i ptaków.
Czy to prawda, nie wiem, ale trochę się wystraszyłam ![]()
Ej, nie strasz mnie...
Koleżanka spędziła u mnie kilka godzin i jest lekko chora. Jak się tym zaraża? Mam zacząć chodzić w maseczce? Nie chcę być na nic chora. Nie chcę i już.
Nastrój niby ok, obijałam się przez cały dzień
Ale jakiś cień smutku jest, bo kolega, którego strasznie lubię, rozstał się wczoraj z dziewczyną. Jej nie znam, ale i tak jest mi dziwnie przykro z tego powodu ![]()
Dzięki za gratulacje ![]()
Pociesz kolegę, że kobiet jest więcej niż mężczyzn i na pewno szybko znajdzie inną:)
To jest taki typ, który raczej woli stałość. Byli ze sobą długo.
Ja od TERAZ mam dobry nastrój. Wczoraj ciskałam gromami, bo doszło do pomyłki przy wystawianiu moich ocen i bałam się, czy oby da się to odkręcić. Dopiero teraz zostałam poinformowana o wprowadzonej zmianie, co uczyniło mój dzień szczęśliwym i pozwala zamknąć semestr z satysfakcjonująca średnią.
Uczyłam się wczoraj smażyć serowe oponki z przepisu po babci. Zrobiłam z połowy, a wyszło jakieś 20 sztuk! I w nerwach wsuwałam ochoczo i zjadłam za dużo ![]()
Fatalny u mnie leje deszcz ,a na przeciwko mam okno
nie ma na co patrzeć .Ogólnie to chyba depresja mnie dopada ,potrzebuję słońca.
Nie poddawaj się takim nastrojom. Ja lubię deszcz i na mnie nie ma depresyjnego wpływu. Może spróbuj znaleźć coś, co akurat w deszczowe dni dodawać Ci będzie energii i może przez to przestaną wprowadzać Cię w smutnawy nastrój. ![]()
Ja mam nadzieję, że wkrótce wiosna i dlatego cieszę się nawet z takiej pogody jak dzisiejsza...
Długo wczoraj nie mogłam usnąć ,poszłam spać o 12 h ,bo pies coś był niespokojny piszczał, szczekał ,a ja się bałam wyjść ,byłam sama w domu
.obudziłam się po 4h i jestem wykończona nic mi się nie chce ,ale w obecnej chwili nie chce mi się spać ,może na godz położę się w ciągu dnia?kawę już wypiłam ,bo inaczej bym tu z wami nie była .
Nastrój ,jak co dzień ,dobrze ,słońce świeci myślę ,że dzień będzie cieplejszy jak wczoraj .
Scarlett, jako nastolatka też bałam się będąc sama, a otuchy dodawały mi światła w mieszkaniach innych ludzi, gdy wyglądałam za okno ![]()
ponury ,deszcz pada i jest ponuro ![]()
Dzisiaj już planuję jutrzejsze porządki, bo zamierzam pozbyć się tych nagromadzonych rzeczy, głównie zabawek, które już znudziły się dzieciom...
Jaki może być nastrój po zjedzeniu całego Mleczka Alpejskiego Milki i obejrzeniu kilkunastu odcinków babskiego serialu? Oj... coś mnie chyba depresja wiosenna chyta ![]()
Nawet nie jest taki bardzo zły ,chociaż pogoda za oknem jest pochmurna ,ale mam włączone radio Eska a tam fajne przeboje lecą .
Ja mam całkiem dobry nastrój mimo pogody. Niestety męczy mnie przeziębienie, zwłaszcza kaszel.
Ja blee... nawet nie chcę o tym pisać.
Zdrowia wszystkim życzę i wiosny ![]()
Wracam do Was po strasznie długiej przerwie ;-)
Jak miło:)
U mnie dziś nastrój chandry przedwiosennej, próbowałam zabrać się za sprzątanie, ale nic mi się nie chce... Za dużo ostatnio się wydarzyło...
O tak. Zdecydowanie dużo się ostatnio dzieje. A co takiego u Ciebie AnastazjaD?
Ninek, wreszcie ![]()
Anastazjo, tez próbowałam i nawet udało mi się posprzątać, ale bałagan robi się szybciej niż sprząta. Właściwie to codziennie sprzątam i codziennie rozrzucam przedmioty, więc to taka syzyfowa praca.
Niechcemisie u mnie to samo z bałaganem ;-) a i samopoczucie nie ułatwia tej syzyfowej pracy :-/
Nie mam nastroju do sprzątania.
Za tydzień Wielkanoc, a ja siedzę przy kompie.
No i fajnie ![]()
Lada dzień święta. Przyznawać się Dziewczyny, która w święta odpoczywa, a która ma jeszcze więcej pracy?
Do Świąt jest więcej pracy, jak zawsze...
A potem spokojnie i świątecznie ![]()
Ja mam dzisiaj fenomenalny nastrój. Od rana tryskam energią. Wczoraj zaliczyłam chyba najgorsza randkę ever, ale przynajmniej mam się z czego dzisiaj śmiać
Dodatkowo, święta już za kilka dni - w końcu odwiedzę rodzinkę i spędzę z nimi troszkę czasu! ![]()
Strony Poprzednia 1 … 123 124 125 126 127 128 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź