Odp: Co byś teraz zjadła?
Tort śmietankowy z kaweczką
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 24 25 26 27 28 29 30 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tort śmietankowy z kaweczką
Deser lodowy z owocami i bitą śmietaną
Zjadłabym tortillę ,mam już od dłuższego czasu smaka na nią ,ale muszę do miasta jechać a w te mrozy mi się nie chce
Omleta francuskiego z powidłami wiśniowymi i bitą śmietaną .
Marzy mi się WZ oj dawno nie jadłam .
Też mam ochotę na tortillę. Pewnie zrobię ją sobie jutro na obiad. I nie pogardziłabym pączkiem ze śmietaną.
Hamburgera z dużą ilością surówek mmmmmm
Hmm też bym zjadła hamburgera... Takiego z konfiturą z czerwonej cebuli... Ale to raczej nierealne dziś.
Torta śmietankowego i do tego kawę ,ale mi się marzy .
Ja właśnie zaspokoiłam swoją ochotę na pączka. Jakie to przykre gdy pod nosem jest piekarnika z pysznymi wypiekami.
Oj zjadłabym banana w czekoladzie z dodatkiem lodów śmietankowych i bitej śmietany .
Kiedyś pracowałam jako deseranta na kawiarni w Hortexie i takie desery robiłyśmy
Enrika, zrób mi takie coś
Teraz zjadłabym wszystko, bo burczy mi w brzuchu, ale nie chce mi się wychodzić z łóżka. "Odchorowuję" egzamin.
Musze przyznać, że też jestem łasuchem... Choć nie widać tego po mnie :-). Za gorącą szarlotkę [najlepiej z lodami] potrafię zrobić wszystko :-).
Właśnie upiekłam świeży chlebek i mam ochotę z prawdziwym masełkiem go zjeść
Oj chodzi za mną WZ kocham słodycze ,wiem że tracę linię ,ale jak przyjdzie wiosna to zacznę jeździć na rowerze .
Kusiło mnie i kusiło i wsunęłam kruche ciasteczka Trochę zgrzeszyłam
niechcemisie taki grzech to nie grzech ,a jakbyś całego torta śmietankowego zjadła?to wtedy duży grzech?:)Księża też muszą mieć pracę w konfensjonale
może jakiś omlet na słodko z owocami?
Chętnie zjadłabym teraz taką kaloryczną bombę np. ciasto czekoladowe lub białą czekoladę z migdałami.
A teraz to sobie zrobię 2 śniadanie ,bo mnie ssie coś, pierwsze jadłam o 7 godz ,to już pora
Ja właśnie jem - surowego kalafiora. Wszyscy zawsze wtedy dziwnie na mnie patrzą, ale przecież on jest tak dobry.
Zjadłabym pączka ,bo jest dziś tłusty czwartek ,ale później będę robiła :)teraz jestem w pracy.
Oj mam chętkę na tortillę z tuńczykiem i warzywami a do tego sosik czosnkowy ,wiem śmierdzi potem z ust ,ale i tak z domu dzisiaj nie wychodzę:)
A ja bym zjadła pączka z pysznym nadzieniem, bo w czwartek zjadłam tylko jednego i dlatego mam niedosyt;)
Ja sama smażyłam w czwartek pączki. Za to teraz najchętniej zjadłabym pieczony pasztet wegetariański - od kilku dni za mną "chodzi".
Strony Poprzednia 1 … 24 25 26 27 28 29 30 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź