Temat: Sklepy z rzeczami za 2 - 5 zł
można tam kupić fajne rzeczy, niekoniecznie chińskie, np. komplet drewnianych sztućców do kuchni 3 szt za 2 zł czy fajna podkładka na stół za 3 zł to jest okazja
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
można tam kupić fajne rzeczy, niekoniecznie chińskie, np. komplet drewnianych sztućców do kuchni 3 szt za 2 zł czy fajna podkładka na stół za 3 zł to jest okazja
Czasem kupuję tam jakieś bibeloty,. które później tylko zalegają w domu i nie wiadomo co z nimi zrobić:)
Ja już tam nawet nie wchodzę, bo raczej z ich asortymentu niczego już nie potrzebuję...
Ostatnio tam kupiłam termometr za 1,5 i zmywacz też:) Już są takie sklepy gdzie wszystko jest poniżej 2 złotych:)
Ja - podkładki pod garnki, fajne, druciane, ale sztywne, do 5 kg spokojnie utrzymają:)
Tam są nawet kosmetyki, ale bałabym się umyć żelem za 2 zł, bo nie wiadomo czego tam wlali...
Czasem taki tańszy kosmetyk wcale nie musi być gorszy jakościowo, po prostu kosztuje tyle, ile powinien, bez tych dziwnych marży, jakie zwykle narzucają sklepy...
Ja wolę tam kupować rzeczy do domu, np. stojak na ręcznik papierowy za 5 zł (zwykle kosztuje ok. 10)
Ostatnio kupiłam 2 małe poduszki za 3 zł:)
Racja, rzeczy do domu tam są ok, ale np. kosmetyków za 2 zł to bym się bała kupić, np żelu pod prysznic czy kremu do rąk
Ja tam często kupuję i nie narzekam na jakość produktów, wiadomo, że wszystko kiedyś się zużyje czy zepsuje...
W moim jest kilka takich sklepów gdzie można kupić wszystkko po 4 zł. Ale bardzo często produkty są bardzo słabej jakości i psują się po kilku tygodniach.
Ostatnio kupiłam nakładkę na mopa z mikrofibry za 6 zł (w sklepie kosztuje 9) i jestem z niej bardzo zadowolona. Trzeba wiedzieć co kupić, nie patrzeć tylko na cenę.
Ja kupiłam podstawki metalowe pod garnki po 1,50, a takie same w markecie były po 3 zł;) Tak działa wolny rynek...
Ja lubię takie sklepy. Od czasu do czasu zdarza mi się kupić tam drobiazgi typu: packa na muchy, ściereczki do kurzu, pojemnik na długopisy.
Kiedyś kupowałam bardzo często a teraz jakoś mi nie po drodze
Uwielbiam w takich sklepach kupować filmy!
Kiedy jestem w Katowicach, jest to obowiązkowy punkt
Często trafiam genialne tytuły po 2,99, które normalnie w jakimś empiku kosztują 10 razy tyle.
Największym znaleziskiem były rockowe koncerty za ,,trójkę'', które normalnie kosztują koło stówki.
Ja tylko raz trafiłam w takim sklepiku na film za 3 zeta i była to "Ziemia obiecana". Wczoraj w Empiku wydałam trzy dychy na dvd... miałabym 10 filmów w takim sklepie
Nie będę jednak marudzić, bo kupiłam film, który kosztuje 99 zł w innych sklepach. Oszaleli.
Poza szajsem można kupić w takich sklepach praktyczne rzeczy do kuchni np., całkiem dobrej jakości:)
Ja tam kupuję np. baterie. ..
Dawno nie byłam w takim sklepie ale myślę że i tam już podnieśli ceny....
Niekoniecznie, tam zarabiają na dużej skali sprzedaży
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź