Temat: Lumpeksy
Uwielbiam sklepy z tanią odzieżą Można wyszukać tam niezłe " perełki " za naprawdę małe pieniądze ! To prawdziwa kopalnia skarbów jak dla mnie . A Wy co sądzicie o takich sklepach ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Uwielbiam sklepy z tanią odzieżą Można wyszukać tam niezłe " perełki " za naprawdę małe pieniądze ! To prawdziwa kopalnia skarbów jak dla mnie . A Wy co sądzicie o takich sklepach ?
Ja nie potrafie nic znaleźć tam:P. no nie widze i już za to na allegro - za mała cene perełeczki aż milo
aj bo trzeba umieć i lubić szperać
Nie lubie SH. Nigdy nie bylam. Przeraza mnie mysl, ze ktos w tym wczesniej chodzil. Wole "normalne" sklepy.
[quote=betitek20]aj bo trzeba umieć i lubić szperać [/quote]
A ja właśnie nie umiem
Ja znajduję różne fajne rzeczy lub inspiracje.
Tak np. powstał pomysł pelerynki dla córki, który mam zamiar wkrótce wykonać.
Często coś fajnego dla syna wynajdę - a potrzebuję w dużych ilościach bo rośnie jak na drożdżach.
Właśnie dla dzieci to praktyczne rozwiązanie.
uwielbiam!
mam bardzo dużo naprawdę ładnych i często firmowych rzeczy z lumpeksów
Malenka witam w klubie Nie chodze do lumpeksow i juz, za to alegro ... tam to mozna szalec
[quote=Antalis]Malenka witam w klubie Nie chodze do lumpeksow i juz, za to alegro ... tam to mozna szalec [/quote]
Dokładnie, w lumpie przejde 10 razy obok fajnej rzeczy i jej nie zoabcze a na allegro to od razu widze
to ja nie... allegro mnie męczy (jeśli chodzi o ciuchy!)
Też je uwielbiam..lubię kupić coś niespecjalnego i zrobić z tego cudo!!!
mnie przyciągają ceny... za cenę jednej bluzki ze sklepu mam 10 innych
[quote=justyna]mnie przyciągają ceny... za cenę jednej bluzki ze sklepu mam 10 innych [/quote]
Też prawda! Chociaż niektóre lumpeksy teraz nieżle się cenią!
oj tak... ostatnio kupiłam marynarkę za 2zł a w innym sklepie bluzeczkę za 16zł
[quote=justyna]oj tak... ostatnio kupiłam marynarkę za 2zł a w innym sklepie bluzeczkę za 16zł [/quote]
Też ostatnio wypatrzyłam świetną bluzkę ,pytam o cenę a ona ,że 25 zł!!! Dajcie spokój! W "normalnym" sklepie za tyle kupię!
u nas w Gdyni jest firmowy lumpeks to powiem Was ze masakrycznie drogie są te ciuchy, ze taniej wychodzi kupic np na wyprzedażach w normlanych sklepach
to prawda ale w moim rodzinnym mieście jest ponad 30 lumpków i ceny całkiem spoko
Oj chyba pokaże Wam w przyszłości jakie cudeńka wyszperałam
ja z takich lepszych rzeczy, to jakiś czas temu nabyłam spódnicę - za 1 zł!
jest super, do tego elegancka i w idealnym dobrym stanie!
To chwalcie sie co wyłapałyscie
Kurde ze tez sie nie umiem przekonac do tego typu zakupow ;p
[quote=Antalis]Kurde ze tez sie nie umiem przekonac do tego typu zakupow ;p[/quote]
hehe... ja pierwszy raz byłam jeszcze w szkole średniej z mamą i jakoś... tak mi zostało, nigdy nie czułam obrzydzenia...
Ja nie o obrzydzeniu nawet ale tak ogolnie. Pozatym nie lubie zakupow pod presja, na allegro moge ogladac milion razy a w sklepie przeciez nie bede wystawac pol godziny i sie zastanawiac Dlatego zakupy na All uwazam za przemyslane a w sklepie czesto cos kupie a potem zaluje.
kiedyś też się wstydziłam zachodzić do takich sklepów ale jak raz kupiłam coś ekstra za 2 zl to chciałam poprostu więcej :DDD
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź