Temat: Jaka piosenka na pierwszy taniec?
Wpisujcie swoje typy:)
Mój: Tango milonga
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wpisujcie swoje typy:)
Mój: Tango milonga
Wielka miłość - Seweryn Krajewski
Tutaj uczą takiego tańca jak West Coastt Swing
Jeśli chcecie odejść od standardu, to spróbujcie czegoś właśnie w takim kierunku. Wygląda to diametralnie inaczej, niż klasyczne tańce, ale może być rzeczywiście wyjątkowe.
Proponuję od razu udać się do szkoły tańca, tam pomogą Wam w wyborze tańca.Pewnie tańca setki par, więc pomysłów na taniec im nie brakuje.
Zależy oczywiście jak chcecie tańczyć, żeby muzyka pasowała do układu tanecznego ![]()
Najczęściej wybiera się walc angielski, więc jeśli szukacie coś do walca polecam 10 fajnych propozycji
Teraz hitem wesel jest "Weź nie pytaj" Pawła Domagały. W sumie fajna, tylko że już powoli zaczyna się nudzić. Na weselu jeszcze przejdzie, bardziej niż w radio, choć na pierwszy taniec już chyba zbyt oklepana. W czerwcu idę na wesele, gdzie będzie pierwszym tańcem. Do tego czasu sama będę miała jej dość, mimo że początkowo ją lubiłam.
> niechcemisie napisał/a:
> Teraz hitem wesel jest "Weź nie pytaj" Pawła Domagały. W sumie fajna, tylko że już powoli zaczyna się nudzić. Na weselu jeszcze przejdzie, bardziej niż w radio, choć na pierwszy taniec już chyba zbyt oklepana. W czerwcu idę na wesele, gdzie będzie pierwszym tańcem. Do tego czasu sama będę miała jej dość, mimo że początkowo ją lubiłam.
Super pomysł - ale mi się już tak przejadła przez radio że chyba wolałabym jakiś stary klasyk ![]()
Dramat, taki smętny song na weselu?... Jakieś tango, coś energetycznego powinno być, w końcu to wesoła impreza ![]()
Dokładnie, albo coś romantycznego, np. Krajewski "Uciekaj moje serce" z filmu "Uprowadzenie Agaty"...
Biały miś też pasuje.
Niech żyje bal ☺
Wielka miłość - S. Krajewski
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź