Temat: Tarnów
Kłaniam się z Tarnowa jestem lekko zakręcona mam na imię Ela i 24 lata ,szukam także zakręconych ,co lubią imprezować w weekendy, jaki lokal polecacie Klub Balanga, czy np Blue Velvet Club ,a może znacie inne fajne kluby?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kłaniam się z Tarnowa jestem lekko zakręcona mam na imię Ela i 24 lata ,szukam także zakręconych ,co lubią imprezować w weekendy, jaki lokal polecacie Klub Balanga, czy np Blue Velvet Club ,a może znacie inne fajne kluby?
Witam,
może jest ktoś chętny na wyjazd na narty, źródła, basen na sportowo...w planie Harenda, może Kasprowy, jak warunki dopiszą. Jadą ze mną 2 znajomi, a ja jadę bez pary, więc jest jedno miejsce wolne w pokoju. Cena za nocleg 35zł/od osoby.
quadro jestem chętna ,ale powiedz mi ,czy jesteś facetem ,czy kobietą ,no bo widzisz jest jeden pokój .
Uwielbiam aktywnie spędzać czas ,może na Kasprowym jeszcze dałoby się pojeździć na nartach
Hej, szukam nowych znajomych w okolicy. Ludzie wykruszają się, wyjeżdżają, nie mają czasu, więc chcę znaleźć trochę nowych
Interesuje mnie zarówno ktoś, z kim można pójść do kina, na spacer lub na wystawę, jak i ktoś do wspólnego siedzenia przy piwie i gadania.
W ten czas kwarantanny chętnie z kimś popiszę. Właśnie uczę się angielskiego - poziom średni -więc możemy popisać też w tym języku:)
Poszukuję osób interesujących się rękodziełem, chcę zacząć robić decoupage i mam parę pytań.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź