Odp: Jaki kosmetyk zakupiłaś sobie ostatnio
Płyn micelarny Mixa Optymalna Tolerancja. niby ma dobre opinie, choć w składzie zawiera substancje prowokujące powstawanie zaskórników, więc tak do końca nie jestem do niego przekonana.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 16 17 18 19 20 … 25 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Płyn micelarny Mixa Optymalna Tolerancja. niby ma dobre opinie, choć w składzie zawiera substancje prowokujące powstawanie zaskórników, więc tak do końca nie jestem do niego przekonana.
Krem do rąk z evree, taki czerwony
Top na lakier zwykły i do lakierów żelowych
ja na próbę lakier semilac
@Diabela jaki ten top kupiłaś??
i nowość szminkę od golden rose sheer and shine - fajna kremowa z delikatnym połyskiem i jak zwykle masa kolorów do wyboru
Plastry do depilacji Tanita i żel do higieny intymnej Venus. W Rossmannie teraz promocja na plastry
Lubię od czasu do czasu poszukać po sieci nowych produktów kosmetycznych. Czasami odwiedzam luxusportal oraz analizuje różnice cenowe na allegro. Ostatnio upolowałam krem przeciwzmarszczkowy marki Shiseido.
Muszę powiedzieć, że zaskoczyła mnie jego skuteczność. Moja cera wygląda teraz dużo lepiej. Chociaż w moim wieku to nie oczekiwałam raczej cudów.
Niedawno kupiłam sobie taki fluid , bo jest on matująco wygładzający, a od niedawna mam problemy z błyszczącą skóra twarzy. Nie mam pojęcia czym to jest spowodowane, bo od bardzo dawna nie miałam problemu ani z wypryskami na twarzy ani z przetłuszczającą sie skórą. Ten fluid jest bardzo lekki i delikatny i bardzo dobrze radzi sobie z tym okropnym świeceniem się skóry. Ma także bardzo duża zaletę, a mianowicie cenę, bo jest bardzo tani, a także łatwo dostępny, bo znaleźć go można w zasadzie w każdej drogerii.
Błyszczyk do ust, mimo że mam ich wiele, no ale nie mogłam się oprzeć, bo 70% off
Na promocji kupiłam olejek do modelowania ciała z Evree super slim
Ostatnio kupiłam szampon do włosów i krem nawilżający
Cześć ostatnio postanowiłam wypróbować coś nowego co proponujecie tutaj na forum, na wakacjach w pensjonacie który ma w swojej ofercie na prawdę to samo jak reszta...
Ostatnio edytowany przez patrykmalec (2016-07-20 12:01:20)
Polecam kosmetyki firmy SANEX.
Utrzymywanie zdrowia skóry oznacza stosowanie delikatnych produktów, które wspierają jej naturalną barierę ochronną. Odkryj linię żeli pod prysznic i antyperspirantów Sanex.
Serdecznie polecam
Kupiłam poprzez internet krem nawilżający La Roche Posay, szampon La Roche Posay, filtr przeciwsłoneczny +50 La Roche Posay, antyperspirant Lady Speed Stick, pomadkę w płynie GR i lakiery do paznokci.
Trochę dużo wyszło
Skarpetki zluszczające do stóp z Bielendy, seria Comfort szukalam czegos, co zregeneruje moją suchą skore na stopach i to jest to! bez wstydu zakladam sandały
Ja znalazłam coś co okiełznało moje niesforne włosy, szampon i odżywka z olejem kokosowym z pierwszego tłoczenia. Zestaw z wyprostował i wygładził moje włosy, a lśniące były już po pierwszym użyciu. Do tego cenię sobie naturalne kosmetyki i a ich składzie nie ma substancji drażniących takich jak SLS, czy silikony.
Po przeczytaniu tego artykułu kupiłam świetny krem od Vichy. Dla mnie ta marka jest wybawcą. Uratowała mi cerę, włosy i dłonie.
Sama się sobie dziwię, ale kupiłam pomadki do ust, w mocnych kolorach. Ale mam od niedawna kolorowe gumki na aparacie i jak zobaczyłam pomadkę w niemal identycznym odcieniu to nie mogłam się powstrzymać Usta po pomalowaniu wyglądają na pełniejsze.
[img]https://lh3.googleusercontent.com/-sfixTHNW_IA/V0WLGBHJ25I/AAAAAAAAOPo/rxx1B2g4eMgywcgxPgJvzrCj-sOpfqW0gCCo/s512/CAM05622.jpg[/img]
Pomadki są świetne, mają mocny kolor, nie zlizują się szybko, naprawdę super
Pianka do mycia twarzy z niemieckiej firmy LR RACINE
Ale piękny odcień!!Miałam puder z tej firmy i rewelacja!
Olejek do kąpieli Bielendy, obłędnie pachnie!
Krem pod oczy Ziaja
Ja teraz testuję kremy bb z Ziai, póki co ta firma mnie nie zawiodła, więc wynajduję coraz to nowe rzeczy z niej Już mam cały zapas w łazience produktów Ziai
Krem do cycków Eveline, ale nie odpowiada mi jego zapach. Ten z serii Slim Extreme 3 D w różowej tubie.
Tonik Dermedic, już kolejny bo jestem z niego zadowolona:)
pakiecik kosmetyków Soufre biosiarkowych:
Tonik do twarzy Chantarelle:)
Strony Poprzednia 1 … 16 17 18 19 20 … 25 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź