Odp: Moje wymarzone łóżko
Ostatnio poszukiwałam łóżka do domu i znalazłem niezwykle oryginalne. Jak wam się ono podoba?
[img=łóżko]http://wymarzone-wnetrza.pl/wp-content/uploads/2012/10/oryginalne-%C5%82%C3%B3%C5%BCko.jpg[/img]
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ostatnio poszukiwałam łóżka do domu i znalazłem niezwykle oryginalne. Jak wam się ono podoba?
[img=łóżko]http://wymarzone-wnetrza.pl/wp-content/uploads/2012/10/oryginalne-%C5%82%C3%B3%C5%BCko.jpg[/img]
Dla mnie jest to łózko zbyt oryginalne, a poza tym źle bym się czuła mając takie schody za głową.
Jestem tradycjonalistką jeśli chodzi o urządzanie sypialni.
Dlatego najlepiej czuję się w łóżku drewnianym starszego typu z wygodnym materacem i pościelą koniecznie bawełnianą z kwiatowym motywem.
Ja swoje łóżko wybierałem dość długo. Przede wszystkim musi być duże i mieć wygodny materac, ja swój zakupiłem w sklepie internetowym. Łóżko powinno też mieć odpowiednią sprężystość i być komfortowe.
Ostatnio edytowany przez Laudinoss (2015-07-23 08:10:36)
łóżko jak to łóżko, rama nie ma przecież aż takiego znaczenia bo za komfort snu odpowiada materac. ja zawsze lubiłam ciemne zeliwne ramy i to się juz chyba nie zmieni
Tutaj jest idealnie łóżko dla naszego dziecka
Materac to podstawa dobrego snu i poduszka.
[quote=weronikawroblewska]Ostatnio poszukiwałam łóżka do domu i znalazłem niezwykle oryginalne. Jak wam się ono podoba?
[img=łóżko]http://wymarzone-wnetrza.pl/wp-content/uploads/2012/10/oryginalne-%C5%82%C3%B3%C5%BCko.jpg[/img][/quote]
Chciałabym takie mieć u siebie
Takie jak tu:
[url]http://urodaizdrowie.pl/loze-z-aktywnymi-dybami-dla-wymagajacych[/url]
[quote=kinga50]Tutaj jest idealnie łóżko dla naszego dziecka[/quote]
piękne łózko naprawde warte polecenia
Duże łóżko na lato z moskitierą regulowaną wysokością zagłówka l podnóżka ,materace średnio twarde sprężynowe ,żeby układały się pod ciałem masując je delikatnie
Ja ostatnio zaszalałam i kupiłam w Warszawie łóżko polskich projektantów.
Łóżko jest drewniane, zrobione z wytrzymałej sklejki i bez użycia gwoździ. Myślę, że warto wspierać polski biznes, tym bardziej jeśli produkty są dobrej jakości.
Na pewno warto stawiać na polskich producentów, jednak moim zdaniem wygodne łóżko, to jeszcze nie wszystko. Poza nim bowiem bardzo istotne są także wsypy , żeby nie latały nam piórka po mieszkaniu, a także kołdry i poduszki, żebyśmy spali w odpowiednich warunkach. Bez tego nie ma szans na zdrowy i spokojny sen.
Wow, to łóżko ze zdjęcia jest super Taka kołyska dla dorosłych.
To i ja coś pokażę, może nie wszystkie łóżka nalezą do wymarzonych, ale niektórych z nich aż żal było nie pokazać.
Które mogłoby stanąć w waszej sypialni?
Łóżko na 2 gi zdjęciu jest naprawdę magiczne. Warto jednak pomyśleć również od dobrej narzucie. W takim bowiem przypadku nie ma skrzyni na poście.Tu znajdują się ciekawe informacje na temat wyboru narzuty na łóżko. Nie warto kupować pierwszej lepszej.
Wymarzone łóżko już kupiłam, teraz tylko kołdra całoroczna 200x220, narzuta i można spać jak królowa
Moim zdaniem sypialnia jest najwazniejszym pomieszczeniem w domu Marzy mi sie łozko kontynentalne, Jak ruszymy z remontem to musze namowic meza na wymiane lozka.
Ja wymarzone łóżko już mam, teraz przydałaby się stylowa pościel a Wy na jaką pościel stawiacie?
Ja stawiam na bawełnianą. Taka jest dla mnie najwygodniejsza.
A znacie łóżka sosnowe? Podobno są bardzo trwałe, a materace wygodne. Mnie podoba się przede wszystkim ich cena Zbieram opinie, bo planuję w niedługim czasie zakup nowych mebli do sypialni.
Mhmm... duże, szerokie i długie, koniecznie długie. Z metalową zdobioną ramą u wezgłowia i podnóża.
Całe białe:)
Przede wszystkim wygodne:)
My postawiliśmy na wygodę i funkcjonalność. Kupiliśmy narożnik do salonu. Mieści większą część naszej rodziny a jak się rozkłada to jest wielkim, wygodnym na 160cm łóżkiem.
Ja to obecnie wgl o sobie nie mysle. Teraz cała uwaga skupiona jest na mojej malej Jezeli szukalibyscie fajnych rozwiazań dla dzieci to zajrzyjcie , ja ta znalazłam bardzo fajne łózeczka turystyczne. Ja to używam go nawet w moim domu
Białe, z ozdobnymi elementami metaloplastyki, z wygodnym materacem:)
Strony Poprzednia 1 … 6 7 8 9 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź