Odp: Typy mężczyzn
Wolność to i tak oni sobie zrobią.
Chociaż bywają władcze kobiety i wtedy mężczyźni poddają się ich panowaniu
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wolność to i tak oni sobie zrobią.
Chociaż bywają władcze kobiety i wtedy mężczyźni poddają się ich panowaniu
Ze skłonnością do podwójnego życia żadna kobieta nie wygra, on jej może da pozory władzy, ale przecież ona za nim wszędzie nie pojedzie i nie sprawdzi, co on tam robi. A mężczyźni potrafią mieć podwójną osobowość, w domu potulny, poza domem macho...
Jeden na Sympatii szuka kochanki,ale tak boi się żony,że tylko pisze i chce umówić się w dzień,
niby w czasie pracy Oni wszędzie razem chodzą, nawet po zakupy. Facet nie ma kolegów, tylko wspólnych znajomych. A że mają też różne temperamenty, to często sam się zaspokaja.
A czy te kobiety miałyby przychodzić do jego pracy, jako niby klientki...?
On do nich chciałby jechać w czasie pracy, w dzień
Wygodny typek ...
Ciekawe co na to jego kierownictwo, że chciał sobie robić wolne w czasie pracy na romanse?
Mam dla Was radę:
Nie marnujcie czasu z kimś, kto traktuje Was jak opcję. Poszukajcie kogoś, kto zobaczy w Was priorytet.
To z pewnością jest prawda Milagro.
Jak ma być na raz do łóżka, to lepiej wcale...
Takie podejście po prostu nie wróży dobrze na przyszłość, ktoś taki nie będzie miał problemu z wymianą kobiety na inną, która go bardziej oczaruje...
ja zauważyłam, że tacy ludzie po prostu nie chcą się angażować bo boją się rozczarowania i bólu po rozstaniu dlatego stawiają na krótkotrwałe i przelotne romanse bez zobowiązań.
Po jednym udanym spotkaniu też można się zaangażować...
Chyba tylko jeśli ktoś na siłę szuka kogoś dla siebie, bo dłużej nie chce być sam... Inaczej bardziej ostrożnie podchodzi do drugiej osoby, zwłaszcza jak miał dłuższą przerwę w związkach
Jestem dość długo sama i spotykam zboczonych jakichś facetów
no faktem jest, bo też to zauważyłam, że jest coraz więcej bardzo niewyżytych facetów.
Bez jakichkolwiek dobrych manier w zachowaniu
[quote=subtellna]Jestem dość długo sama i spotykam zboczonych jakichś facetów [/quote]
Może tak ich podniecasz, że nie mogą się powstrzymać..? Albo też są za długo sami
Hahah Coś wydzielam może
To nie o to chodzi, bo jak tylko mnie usłyszą, nie widząc, to już coś im się robi.
Może działam jak sex telefon?
Musisz zmienić głos na trochę grubszy, żeby się trochę Ciebie bali, to nic takiego nie będą proponować
Już myślałam, żeby zacząć modelować głos, na "poważniejszy"
Zacznij już ćwiczyć albo mów przez chusteczkę, to też pogrubia głos:)
Jak tu wchodzę i czytam takie fajne porady, to już faceta mi do szczęścia nie trzeba
Bo widocznie jesteśmy takie niezastąpione;)
No pewnie,że tak
Swego czasu oglądałam filmik , tylko,że już zbanowali
o 2 kobietach, lez... i jedna tak pieściła drugą,że aż sama się podniecałam
Tytuł był -Panowie, uczcie się
Na mnie taki widok jakoś zupełnie nie działa, dwie kobiety w łóżku to jednak jest wybryk natury... Dziwactwo...
Ogólnie, to też nie jestem zwolenniczką takich podniet,
ale ona tak to robiła perfekcyjnie,że naprawdę faceci mogliby się uczyć
Strony Poprzednia 1 … 4 5 6 7 8 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź