Delikatna cebula

15 kwietnia 2010, dodał: Alfa i Omega
Artykuł zewnętrzny

Bardzo często dodaję do różnych sałatek surową cebulę, aby jednak zbytnio nie obciążała żołądka i trzustki i lepiej smakowała kroję ją na jak najmniejsze talarki, posypuję solą, skrapiam sokiem z cytryny. Wygniatam i odstawiam na godzinę. Dopiero wtedy mieszam talarki z sałatą lub kładę na pomidora. Taka cebula smakuje nawet dzieciom.

file1268299395



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.