Delikatna cebula

15 kwietnia 2010,
dodał: Alfa i Omega
Artykuł zewnętrzny

Bardzo często dodaję do różnych sałatek surową cebulę, aby jednak zbytnio nie obciążała żołądka i trzustki i lepiej smakowała kroję ją na jak najmniejsze talarki, posypuję solą, skrapiam sokiem z cytryny. Wygniatam i odstawiam na godzinę. Dopiero wtedy mieszam talarki z sałatą lub kładę na pomidora. Taka cebula smakuje nawet dzieciom.

file1268299395



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....