Portal Uroda i Zdrowie oraz Dystrybutor Przysmaków Świata De Care wprowadziły mnie w posiadanie 5 produktów do testowania.
I są to:

Produkty De Care
śmietana condisoia
krem dijonnaise
sok z fig
olej kokosowy
woda kokosowa
O właściwościach oleju kokosowego piszę TUTAJ a także o znakomitych zaletach śmietany sojowej TUTAJ a dziś zajmijmy się kremem Dijonnaise.
Słoiczek o pojemności 200 ml jest uroczy, a sam krem mnie urzekł.
Przyznam się szczerze że uwielbiam próbować różne musztardy świata i dlatego ucieszyło mnie że mogę spróbować coś nowego.
Oryginalny francuski sos Dijonnaise to idealne połączenie łagodnego smaku majonezu z wyraźnym smakiem musztardy Dijon.
Kwaskowy i wyraźny smak, doskonałe proporcje i dobór składników.
Doskonale pasuje do mięs, wędlin a także sałatek i grillowanych warzyw.
Informacje o produktach znajdziecie też TUTAJ
Ja swój krem wykorzystałam do roladek z szynki i muszę Wam powiedzieć że był to doskonały wybór.
Smaki się wymieszały i roladki smakowały wybornie.
Roladki z szynki z kremem Dijonnaise

Krem Dijonnaise
Potrzeba będzie:
- 4 plastry szynki
- 4 plastry baleronu
- krem Dijonnaise
- słupki papryki czerwonej
- słupki sera żółtego
- szczypiorek
Plastry wędlin posmarować wedle uznania kremem Dijonnaise, ułożyć po środku każdego słupek papryki czerwonej oraz słupek sera żółtego.
Plastry zwinąć w rulony a następnie zawiązać szczypiorkiem.

Roladki z szynki z kremem Dijonnaise

Roladki z szynki z kremem Dijonnaise
Wyglądają przepysznie i tak też smakują, a krem Dijonnaise wypróbuję jutro do sosu winegret i sałaty.
Polecam i smacznego.
Testowała:
Dorota – Gotuję, piekę, eksperymenty to moja specjalność,fotografuję i kocham podróże. Nick – doowa
Prowadzi bloga: http://doowa.blogspot.com/