Czosnek z grilla

2 sierpnia 2011,
dodał: jaga23
Artykuł zewnętrzny

Rewelacyjnym pomysłem na złagodzenie smaku czosnku jest jego grillowanie. Kładziemy główkę czosnku na rozgrzany ruszt grilla i zostawiamy ją tam tak długo aż stanie się ona lekko miękka. Ząbki czosnku stają się wówczas mniej ostre i nie mają już tak intensywnego zapachu. Możemy je rozsmarować na świeżym pieczywie, smakują wtedy przepysznie. Smacznego :)

file1312279655



FORUM - bieżące dyskusje

Tomaszów Mazowiecki
W tym mieście to nie ma szans na normalną pracę - jak jest coś...
Zakazane imiona dla dzieci
Oliwka to dla mnie koszmarne imię -kojarzy się z kosmetykiem ☺
rozstępy w bardzo młodym wieku
Wahania wagi są najgorsze; wtedy skóra rozciąga się i pęka tkanka łączna. ....
Wyjazd na Podlasie
Ostatnio Lubelskie fajnie się promuje w tv, piękne mają tam widoki....