Czerwona kapusta

11 marca 2010,
dodał: Alfa i Omega
Artykuł zewnętrzny

Cała nasza rodzina uwielbia czerwoną kapustę, o tej porze jest dość tania i naprawdę smaczna. Najchętniej gotuję kapustę i zasmażam, ale wczesniej do smaku dodaje odrobinę grzanego wina oraz łyzkę dżemu z czarnej porzeczki – jest delikatniejsza w smaku.

file1268299263



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...