Czerwona cebula do mięs i serów PREMIUM

16 sierpnia 2016, dodał: ACHA PR
Artykuł zewnętrzny

Ta smakowita nowość firmy Stovit uświetni niejedno mięsne danie i wzbogaci smak wielu gatunków serów. Mowa oczywiście o czerwonej cebuli, która doskonale sprawdza się w roli uniwersalnego dodatku do śniadania, obiadu lub kolacji.

Delikatna konsystencja przypominająca konfiturę predysponuje czerwona cebulę firmy Stovit do wielu kulinarnych funkcji. Pasuje do większości dań mięsnych, a zwłaszcza pieczeni. Z powodzeniem można też dodać ją do domowych hamburgerów lub nawet zwykłych kanapek, aby nadać im oryginalny i niepowtarzalny smak. Z dodatkiem Czerwonej cebuli Stovit każda potrawa nabierze wyraźnego aromatu – wystarczy tak niewiele, aby przemienić codzienny obiad w wyszukane danie, które można zaserwować gościom. Podana z deską serów wygląda tak samo dobrze jak smakuje, dodając małym przekąskom barwy i wyrazu. Warto wypróbować ją także do grilla, jako sos do mięsa czy warzyw.

Zastosowania konfitury z czerwonej cebulki są prawie nieograniczone, a kto doceni jej smak, pokocha ją jeszcze bardziej za kulinarną wszechstronność. Dodatek ten podbił podniebienia smakoszy na całym świecie, występując pod różnymi odmianami. Teraz czerwona cebula do mięs i serów PREMIUM może pojawić się także na Twoim stole, oczywiście w towarzystwie ulubionych dań i przekąsek.

 

Cena: ok. 6 zł

 

Więcej na www.stovit.com.pl

premium_CZERWONA_CEBULA-RGB (1)



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...