Co to jest kuchnia molekularna?

17 października 2012,
dodał: Sklep internetowy Luxfood
Artykuł zewnętrzny

file1350565436

Szef kuchni Ferran Adria coraz częściej zaraża w Polsce wirusem nowoczesnego gotowania kreatywnej kuchni molekularnej. Kuchnia Molekularna coraz szerzej wkracza w naszą rzeczywistość, a  społeczeństwo zaczyna się przekonywać, że to tak naprawdę zdrowe potrawy, które promują naturalny smak produktu, a forma podania jest zawsze bardzo spektakularna.



FORUM - bieżące dyskusje

Reportaże, książki oparte na faktac…
Fajne książki reportażowe o wschodniej Polsce ma wydawnictwo Paśny Buriat. Łączą opisy przyrody...
Klasyka literatury - do czego wraca…
Ja lubię wrócić do "Nocy i dni"...
ulubione filmy
Ja zawsze oglądam "Jak rozpętałem II wojnę światową" - Marian Kociniak to mistrz aktorstwa...
Na jakim filmie ostatnio byłaś w ki…
"Fenicki układ" - ciekawy film z wątkami biznesowymi i kryminalnymi ,które łączą się w...