Co to jest kuchnia molekularna?

17 października 2012, dodał: Sklep internetowy Luxfood
Artykuł zewnętrzny

file1350565436

Szef kuchni Ferran Adria coraz częściej zaraża w Polsce wirusem nowoczesnego gotowania kreatywnej kuchni molekularnej. Kuchnia Molekularna coraz szerzej wkracza w naszą rzeczywistość, a  społeczeństwo zaczyna się przekonywać, że to tak naprawdę zdrowe potrawy, które promują naturalny smak produktu, a forma podania jest zawsze bardzo spektakularna.



FORUM - bieżące dyskusje

Wattpad - korzystacie?
Ja ciągle korzystam z wymian książek, jednak papierowe są najlepsze dla mnie.
Gdzie nocować w podróżach objazdowy…
A może z air b'n'b? To też fajna opcja w większych miastach.
Koszt ślubu i wesela na 100 osób?
Wreszcie ludzie się opamiętali z zapraszaniem dawno nie widzianej rodziny i tylko najbliżsi...
Przyjęcie do przedszkola a szczepie…
Oj, niedługo już się skończy samowolka, do żłobka i przedszkola nie przyjmą i...