Chrupka polewa na ciasto

9 sierpnia 2011, dodał: jaga23
Artykuł zewnętrzny

Zazwyczaj ciasta dekorujemy tradycyjnymi czekoladowymi polewami lub cukrem pudrem. Wspaniałym i pysznym sposobem na dekorację ciasta jest polewa z lentilek. Najlepiej jest rozdusić w woreczku kolorowe pastylki tłuczkiem, a następnie rozpuścić je w kąpieli wodnej dodając do masy odrobinę mleka. Przygotowaną w ten sposób polewę rozprowadzamy na wystudzonym cieście. Jest pyszna i chrupka. Spróbujcie bo warto :)



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...