Chrupiąca zapiekanka

16 marca 2010,
dodał: Anays
Artykuł zewnętrzny

Jesli chcesz aby zapiekanka miała chrupiącą skórkę, bułkę tartą  zagnieć z tartym żółtym serem i odrobiną stopionego masła, taką kruszonką posyp wierzch zapiekanki.

file1268727617



FORUM - bieżące dyskusje

Włosy wypadają i łamią się... jak s…
Na włosy świetnie działają wszelkie wcierki trychologiczne np peeling kwasowy i inne specyfiki...
Nadkwasota
Czy ktoś skutecznie wyleczył nadkwasotę dzięki diecie lub naturalnym metodom: zioła, suplementy itp?...
Co sądzicie o liposukcji.
Liposukcja jest dość inwazyjnym zabiegiem, związanym z koniecznością miejscowego znieczulenia. Problemem są jednak częste...
Powiekszenie biustu
W Pure Clinic w Lublinie wykonywane jest powiększanie piersi z użyciem przeszczepu tłuszczu. Jestem...