Blaszka

11 marca 2010, dodał: madzia
Artykuł zewnętrzny

Blaszki  do pieczenia ciasta, które mają ślady rdzy, należy posypać grubą solą kuchenną i po 10-15 minut pocierać kawałkiem skórki od słoniny. Rdza zniknie, a blaszkę należy dokładnie umyć i starannie wysuszyć, aby uniknąć w nowego zardzewienia.



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...