Babeczki kwiatuszki
1 op. Babeczek na 1001 sposobów o smaku waniliowym Delecta
1 op. polewy twardej sm. białej czekolady Delecta
2 jaja
100 ml mleka
100 ml oleju
1 op. kolorowych drażetek
1 op. pianek marshmallow
foremki
Nagrzej piekarnik do temp. 180⁰C bez termoobiegu. Wyłóż na blachę z wyposażenia piekarnika 12 foremek. Do wysokiego naczynia wbij jaja, dodaj mleko i olej, wsyp zawartość torebki z ciastem i dobrze wymieszaj łyżką. Ciasto rozłóż równo do 12 foremek. Wstaw do nagrzanego piekarnika i piecz przez 17−22 min., do uzyskania złocistego koloru. Polewę rozpuść zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Odetnij rożek opakowania. Pianki pokrój w poprzek w 0,5 cm paski. Środek wystudzonej babeczki posmaruj gęstniejącą polewą, przyklej płatki z pianki, na środku przyklej drażetkę.