Aromatyczne zupy

22 marca 2010,
dodał: brylancik74
Artykuł zewnętrzny

Aby zupa np fasolowa, ziemniaczana bądź  jarzynowa była aromatyczna, przesmaż na oliwie  jarzyny z wyjątkiem grochu i ziemniaków i dopiero podsmażone dodaj do  gotującej się zupy .

Starsze kury są bardziej aromatyczne . Nie przykrywaj też gotującego się rosołu, kostki rosołowe  dodaj zawsze tuż pod koniec gotowania.

Do zup warto dodawać  świeżą aromatyczną  zieleninę .



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...