Aromatyczne zupy

22 marca 2010,
dodał: brylancik74
Artykuł zewnętrzny

Aby zupa np fasolowa, ziemniaczana bądź  jarzynowa była aromatyczna, przesmaż na oliwie  jarzyny z wyjątkiem grochu i ziemniaków i dopiero podsmażone dodaj do  gotującej się zupy .

Starsze kury są bardziej aromatyczne . Nie przykrywaj też gotującego się rosołu, kostki rosołowe  dodaj zawsze tuż pod koniec gotowania.

Do zup warto dodawać  świeżą aromatyczną  zieleninę .



FORUM - bieżące dyskusje

Gdzie kupujecie ciuchy w internecie…
I o to chodzi, ja też lubię oryginalny styl...
Gdzie kupujecie ciuchy w internecie…
Ja często zaglądam tam, gdzie mają rzeczy, które nie wyglądają jak z sieciówki.
Narkomania
Papierosy też każdy chce spróbować ale nie każdy się uzależnia , i alkohol tak samo
Karaoke na weselu
U mnie tradycyjnie były przyśpiewki, karaoke na weselu niestety ale nie mój klimat