Kolorowe Tagliatelle na bulionie

20 grudnia 2010, dodał: Babciagramolka
Artykuł zewnętrzny

Pyszny , aromatyczny makaron . Doskonały dodatek do II dań.

Czas : 30 minut

Składniki :

15 dag suchego makaronu kolorowe Tagliatelle

2 kostki bulionu warzywnego Knorra ( lub drobiowego )

1 łyżka masła

3 łyżki pokrojonej natki pietruszki

Zagotować 1,5 litra wody z kostkami bulionowymi . Wrzucić makaron i ugotować al dente . Odcedzić . Wrzucić z powrotem do garnka .Dodać masło i wsypać zieleninę . Zamieszać , przykryć i zostawić pod przykryciem na 5 minut .

file1292832707



FORUM - bieżące dyskusje

Straciłam dwa zęby. Gdzie wstawiać …
Implanty też mają skutki uboczne, bo to metal, obce ciało w dziąśle...
Przyda się dziecku tablet?
Laptop jest najbardziej uniwersalny...
Problemy z PPK
Ja tam liczę na siebie, a nie na narzucone przez państwo opcje, które...
Cała prawda o mężczyznach
Faceci działają tylko w swoim interesie, zauważyłam już dawno, że nie kierują się uczuciami...