Słodkie „ule”

12 grudnia 2010, dodał: ALINKA-A5
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

20 dkg mielonych orzechów lub kokosu ,można również uzyć pokruszonych herbatników

1 cukier waniliowy DELECTA
20 dkg cukru pudru
1 białko

Wypełnienie:
1/2 kostki masła
15dkg cukru pudru
3 żółtka
2 kieliszki spirytusu
Przygotowanie:

Wszystkie składniki razem utrzeć i wypełnić „ule”. Wykałaczką lub patyczkiem robimy otwór od spodu i wlewamy masę, dno uzupełniamy masą.

file1292170175



FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.