Słodkie „ule”

12 grudnia 2010,
dodał: ALINKA-A5
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

20 dkg mielonych orzechów lub kokosu ,można również uzyć pokruszonych herbatników

1 cukier waniliowy DELECTA
20 dkg cukru pudru
1 białko

Wypełnienie:
1/2 kostki masła
15dkg cukru pudru
3 żółtka
2 kieliszki spirytusu
Przygotowanie:

Wszystkie składniki razem utrzeć i wypełnić „ule”. Wykałaczką lub patyczkiem robimy otwór od spodu i wlewamy masę, dno uzupełniamy masą.

file1292170175



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...