Dip koperkowy

25 września 2010,
dodał: MJane
Artykuł zewnętrzny

Składniki:
majonez
jogurt naturalny
koperek
ogórki konserwowe
sól
pieprz

Majonez i jogurt mieszamy w proporcjach 1:1, koperek siekamy, ogórki kroimy w drobniutką kosteczkę. Wszystko razem mieszamy i przyprawiamy do smaku. Smacznego! :)

file1285442473



FORUM - bieżące dyskusje

Wolontariat zagraniczny
Ja bym chętnie podróżowała w taki sposób, ale niestety trzeba pracować...
Cukrzyca za ciąża
Według mnie to wahania hormonów odpowiadają za cukrzycę w ciąży, a nie dieta...
Sieć C&A
No niestety, dziś wiele ubrań to typowe jednorazówki o marnej jakości...
57 proc. osób do 40 roku życia nie …
I to są osoby, które zwykle miały więcej rodzeństwa, a co będzie z pokoleniem...