Sos do pieczonych ziemniaczków z grilla i nie tylko!

18 sierpnia 2010,
dodał: 83misio
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

– 2 duże łyżki majonezu

– mała kwaśna śmietana

– pół pokrojonego w drobna kostkę ogórka szklarniowego

– dwa ząbki czosnku (wycisnąć)

– duża łyżka posiekanego koperku (świeżego lub suszonego)

– sól, pieprz

– jeden plasterek ananasa konserwowego pokrojonego drobno w kostkę

Składniki należy wymieszać i gotowy sos wstawić przed podaniem na około godzinę do lodówki.

Smacznego!



FORUM - bieżące dyskusje

Doda Dream Show
Całkiem możliwe. Z jednej strony okej, ma jakiś swój wizerunek sceniczny, publiczny, medialny,...
Pracoholizm
AI - wspaniałe narzędzie i genialne odkrycie, które ludzkość będzie wykorzystywać także przeciwko...
klejenie butów
Zużyte obuwie wygląda źle i psuje cały nasz wizerunek. Czasem jednak warto ratować...
Jak radzicie sobie z pielęgnacją ce…
Które miejsca macie najbardziej przesuszone? U siebie zauważyłam, że najbardziej suche mam łydki....