Sos do pieczonych ziemniaczków z grilla i nie tylko!

18 sierpnia 2010, dodał: 83misio
Artykuł zewnętrzny

Składniki:

– 2 duże łyżki majonezu

– mała kwaśna śmietana

– pół pokrojonego w drobna kostkę ogórka szklarniowego

– dwa ząbki czosnku (wycisnąć)

– duża łyżka posiekanego koperku (świeżego lub suszonego)

– sól, pieprz

– jeden plasterek ananasa konserwowego pokrojonego drobno w kostkę

Składniki należy wymieszać i gotowy sos wstawić przed podaniem na około godzinę do lodówki.

Smacznego!



FORUM - bieżące dyskusje

Naturalne kosmetyki
Sama robię kremy, ale to wymaga wysokiej higieny, bo inaczej krem się...
Typy mężczyzn
Maminsynki wychowane przez samotne matki. Tragedia... oni nie są zdolni do żadnego związku...
Jak można zostać dietetykiem
Kurs dietetyki też jest ok, jeśli ktoś się sam dokształca i interesuje swoją dziedziną.
leczenie niepłodnosci
Moim zdaniem leczenie nepłodności ma sens do 30. roku życia. Potem wzrasta znacznie ryzyko...