Kuchnia Polska Magdy Gessler

7 lipca 2016, dodał: Redakcja
Artykuł zewnętrzny

Magda Gessler to nasz narodowy, kulinarny skarb narodowy – to właśnie ona dzięki programowi Kuchenne Rewolucje nauczyła Polaków smaku, miłości i pasji do gotowania. Dzięki niej wiemy jak powinny smakować nasze tradycyjne, polskie dania, jak szanować produkty i stawiać na wysoką jakość gotowania.

kuuu

Magda Gessler we właściwy tylko sobie sposób splata polskie tradycje kulinarne ze smakami światowej kuchni. Teraz w swojej nowej książce serwuje nam najlepsze przystawki, lekkie i sycące zupy, a także dania z mąki, kaszy i ziemniaków. Nie zabraknie prostych przepisów na aromatyczne mięsa i ryby oraz pyszne ciasta z owocami, makiem i serem. Na każdej stronie czekają doskonale doprawione, aromatyczne i pięknie podane dania, które szybko przygotujemy we własnym domu. Co ciekawe wszystkie receptury okraszone zostały garścią unikatowych, autorskich porad popularnej polskiej restauratorki. Jest nowocześnie, elegancko, ale przede wszystkim pysznie!

 

 






FORUM - bieżące dyskusje

Pastelowy makijaż oczu
Dla blondynek to jest dobra opcja, ale brunetki potrzebują wyrazistych makijaży...
Opalona skóra
Picie soku z marchwi powoduje też taki opalony odcień skóry...
Praca w dużej firmie a zarobki
Często takie duże firmy mają nieormowany czas pracy i za nadgodziny nikt nie płaci...
Kolczyki
Fajne są takie z dodatkiem naturalnych kamieni, np. hematytu, kwarcu itp.